Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 10 av 37 sitater

Jeg har kommet til å se på livet som en rekke lukkede dører, og det har ikke slått meg før i dette øyeblikket at det eneste jeg trenger å gjøre i enkelte tilfeller, er å åpne dem.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Ingen menneskers liv blir akkurat slik de hadde forventet. Men det er din evne til å håndtere motgangen som avgjør om du er lykkelig eller ikke.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Det er ikke religionen som splitter menneskene. Det er godt og ondt her på jorden som splitter oss.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

"Det finnes ingen magisk alder der alle mulighetene dine forsvinner. [...] Du har like mange anledninger til å forandre livet ditt som jeg har. Det jeg sier, er at ingen menneskers liv blir akkurat slik de hadde forventet. Men det er din evne til å håndtere motgangen som avgjør om du er lykkelig eller ikke."

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Det var da det hadde gått opp for henne at skjønnhet ligger i øynene som ser.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det var dette håpet om å bli gjenforent med henne som holdt han i live gjennom dette helvetet på jord.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Så lenge det er stjerner på himmelen, vil jeg elske deg.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det er sant, det er en sjanse du tar. Men livet handler om å ta sjanser, Hope. Hvordan skulle man ellers kunne leve?

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Tenk om vi holder på å slippe opp for tid uten at vi selv vet det en gang?

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Vi er muslimer, Annie, men vi tror du er søsteren vår, selv om du er kristen og kommer fra en jødisk bakgrunn. Jeg giftet meg med en kristen mann fra en jødisk bakgrunn fordi jeg elsker ham. Kjærligheten kan overskride religion. Visste du det? I dagens verden er det alt for mye atskillelse, men Gud har skapt oss alle, ikke sant?

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

NerakntschjrldAnne Berit GrønbechMarit HøvdePiippokattaTurid KjendlieVioleta JakobsenHarald KsomniferumStig TKirsten LundRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasKatrinGVibekeAvaCarine Olsrød