Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 3 av 3 sitater

Fortsatt hadde han vanskeligheter med å forstå hvor stor interesse det var for hans forfatterskap rundt i verden. Han visste at i Kina er Nora ordet for kvinnefrigjøring, og Ibsen er til og med pensum på skolen for kinesiske barn. Marie hadde ofte sagt at hadde Ibsen vært født i et hvilket som helst annet land, så ville det vokst fram en hel kulturindustri rundt en slik ruvende størrelse. Tenk bare på Shakespeare i Englnd, sa hun. Der vet de virkelig å sette pris på heltene.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Helvete er ingenting mot en kvinnes vrede, sies det.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Som fersk nyutdannet var han overbevist om at de fleste som havnet på skråplanet kom fra dårlige hjem. Men iløpet av årene hadde han erfart at det slett ikke stemte. Stadig oftere var det ungdom fra trygge hjem med både ressurssterke og snille foreldre som havnet utpå. Det skyldes all narkotikaen, det forbannede dopet, tenkte han bistert.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

LailaBrit HonningsvågHarald AndersenRuneEvaBookiacLesevimsaLisbeth Kingsrud KvistenPirelliNorahPiippokattaTurid KjendlieIna Elisabeth Bøgh VigreMonika SvarstadAnneTorill RevheimIngunn SBeathe SolbergKirsten LundGrofornixHarald KAstrid Terese Bjorland SkjeggerudBenedikteSynnøve H HoelDemeterTor Arne DahlJulie StensethÅsmund ÅdnøyLinda NyrudHeidi HoltanTrude JensenTanteMamieDaffy EnglundEllen E. MartolRoger MartinsenTine SundalToveInger-LisePerSpelemann