Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 11 til 17 av 17 sitater

Det sies at kjærligheten ikke må vekkes før den selv vil, men hvem kjenner kjærligheten og hva dens vilje måtte være, før den er vekket.

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Den vakreste sangen kan ingen i verden enes om, men de som har lengtet lenge kan føle at de har funnet den, at ingen sang kan bli vakrere enn nettopp den sangen og klangen som er i stand til å løfte dem ut av et savn.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Der mange er samlet til fest vil noen kanskje føle en større ensomhet enn ellers og smyge seg vekk for å være i fred, ensomheten alene er bedre enn ensomheten blant andre.

Godt sagt! (18) Varsle Svar

Kanskje ville moren hennes,om hun hadde levd,sagt at de skulle latt himmelen være alene om den fargen, moren som aldri brukte en strime av blått i noe hun vevde, fordi hun ikke ville kappes med Guds himmel.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Overlevelsen, først og fremst gjelder det å overleve, og folk prøver seg med utveier, smuttveier, som kan ende på avveier, før de snur seg, fatter nytt mot, bestemmer seg for nye rettniger, nye mulige mål.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Noe må ta slutt hvis noe annet skal begynne, kanskje kjemper man imot, fordi en slutt er som en liten død, og man ønsker ikke at noe skal dø.

Godt sagt! (11) Varsle Svar

Hva denne siste angår likte han egentlig katten hennes bedre, den strøk seg mot buksebeina hans og kjeftet aldri.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Sist sett

Grete AastorpAnne-Stine Ruud HusevågKristine LouiseBerit B LieOlemgePiippokattaWencheDressmyshelfEllen E. MartolRisRosOgKlagingMarit HåverstadLisbeth Marie UvaagReidun Anette AugustinHarald KBeathe SolbergAstrid Terese Bjorland SkjeggerudBjørn SturødTheaAnn ChristinPilarisKjerstiVigdis VoldCathrine PedersenTanteMamieSolveigTove Obrestad WøienAvaAnne Berit GrønbechMarianne  SkageMartinMorten BolstadJan-Olav SelforsHeidiIngeborg GLeseaaseTonje SivertsenJakob SæthreGro-Anita RoenKirsten LundStig T