Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 2 av 2 sitater

Det går individer omkring og gir rollen som overmennesker, de tror seg berettiget til litt av hvert på bekostning av andre. Særlig uttaler de seg med ekstraordinær noncholanse om et liv de ikke selv skal avlevere. Men det fins ingen Mussolini så stor at han kan vite det minste om i hvilken retning han beveger historien ved å drepe en eneste mann og hans arvestoff, og det blir aldri gitt en Hitler til kjenne hvilken part det hadde vært heldigst å drepe, de drepte eller bødlene.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Du er vokst opp i andre kretser og vil aldri fatte ubønnhørligheten i Janteloven. Du vil le av den og aldri skjønne dens drepende uttrykk på arbeidergutten i Jante. Med de ti bud i Janteloven holder Jante Jante nede.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Grete AastorpMartinMorten BolstadJan-Olav SelforsHeidiEllen E. MartolIngeborg GHarald KPiippokattaLeseaaseTonje SivertsenJakob SæthreGro-Anita RoenKirsten LundAstrid Terese Bjorland SkjeggerudAnne Berit GrønbechStig THanne Kvernmo RyeAndreas HesselbergToveBjørn SturødCathrine PedersenLogikaKaramasov11Agnete M. HafskjoldAkima MontgomeryTine SundalalpakkaAnniken LHeidi BHilde VrangsagenBeathe SolbergAnn ChristinSilje-Vera Wiik ValeHilde H HelsethBente NogvaKari FredriksenFindusHanne Cathrine AasMonica Carlsen