Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 10 av 11 sitater

Ingen av Napoleons vunne slag huskes som nederlaget ved Waterloo. Serbias nasjonalistiske stolthet bygger på slaget mot tyrkerne ved Kosovo Polje i 1389, et slag serberne tapte så det ljomet. Og se på Jesus! Symbolet på mannen som de påstår seiret over døden, burde jo være en mann utenfor graven med armene i været.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Aune hadde rett; hvis enhver baby var et perfekt mirakel, så var livet i grunnen bare en ødeleggelsesprosess.

Godt sagt! (10) Varsle Svar

Harry kjente seg med ett skamfull. Hvorfor måtte han alltid yppe til disse barnslige pissekonkurransene som ikke betydde noe, bare for den tilfredsstillelsen av å få gitt noen - hvem som helst - inn? Rakel hadde en gang påstått at han ønsket han var født med en ekstra langfinger som stod rett opp hele tiden.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ingen vet bedre enn leger hva sykdom har å by på. Jeg støtter meg på stoikeren Zenon som mente selvmordet er en aktverdig handling når sykdom gjør døden mer attraktiv enn livet. Da han var nittiåtte år, fikk han stortåa ut av ledd. Det forstyrret ham så sterkt at han gikk hjem å hengte seg.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

<<Mamma!>>
Han angret straks han hørte sin egen redsel i det korte, harde ekkoet. For nå visste det det også. Mørket.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Men det var noe merkelig med snømannen. Den sto feil vei. Han visste ikke hvorfor, men den burde se mot veien, mot den åpne rommet.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Ondskap er ikke en ting, det tar ikke bolig. Tvert om, det er et fravær av ting, fravær av godhet. Det eneste å bli redd for her er deg selv.

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Det heter ikke tallerkene, det heter tallerkenene.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hva er ondest? Å ta livet fra et menneske som vil leve, eller døden fra et menneske som vil dø.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Når det først rakner for de tøffe, rakner det ordentlig. Hvorfor det? Kanskje de har for lite trening i å miste kontrollen.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Sist sett

Turid KjendlieVioleta JakobsenHarald KsomniferumPiippokattaStig TKirsten LundRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasKatrinGVibekeAvaCarine OlsrødReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienNina