Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 31 til 33 av 33 sitater

Gå ut på markene, ut i naturen og solskinnet. Gå ut og prøv å finne tilbake til lykken i deg selv. Tenk på alt det vakre som ennå er i og rundt deg, og vær lykkelig!

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Kjærlighet, hva er kjærlighet? Jeg tror at kjærlighet er noe som ikke kan favnes med ord. Kjærlighet er å forstå en annen og like ham eller henne, dele lykke og ulykke. Da hører i lengden også den kroppslige kjærligheten til. Du har delt noe, gitt noe, og fått noe. Og om du så blir gift eller ugift, om du får et barn eller ikke, om du har mistet æren, det er ikke det det kommer an på, men at du vet at resten av livet har du noen hos deg som forstår deg og som du ikke behøver å dele med noen andre! (S. 245)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

En lærer først å kjenne mennesker virkelig godt når en har kranglet med dem. Først da kan en vurdere karakteren deres!

Godt sagt! (9) Varsle Svar

Sist sett

Violeta JakobsenlesefolenJan Arne NygaardTralteHeidi HoltanMari BaardsethTove Obrestad WøienSigrid Blytt TøsdalLailaAnitaINA TORNESJohn LarsenCaroline Ekornes JohannessenBerit B LieHege LMorten BolstadAkima MontgomeryLinnPrunellaVigdis VoldRandiASissel ElisabethDemeterRonnyInger-LiseFrode TangenAnneWangHeidi LTone Maria JonassensvarteperAnneLars MæhlumHilde H HelsethGrete AmundsenHarald AndersenEllen E. MartolPiippokattaHanne MidtsundAnne-Stine Ruud HusevågTonesen81