Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 11 til 13 av 13 sitater

På slike dager, når jeg har blitt trakassert på gata eller en fyr har ringt og for eksempel truet meg med steining, vokser sinnet mitt. Det er sånne som ham som ødelegger for den kommende generasjonen homofile minoritetsungdom. Det gjør meg rasende. og det gjør meg sikker på at denne kampen kjempes. Det er ingenting som gjør meg så sterk som dette sinnet.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Internasjonalt er det sju land som har dødsstraff for homofile, og over 70 land gir fengselsstraff om homofil praksis blir innført. Flere land er i ferd med å innføre straff mot homofili, spesielt i Afrika. I Uganda diskuterer de om de skal innføre dødsstraff for homofile og hele tre års fengsel for de som ikke angir homofile. Det er klart at den internasjonale stemningen også gjør inntrykk på homofile med innvandrerbakgrunn i Norge. Særlig når de opplever at homofile asylsøkere fra land som Iran - hvor det nylig har blitt offentligjort at de første homofile er henrettet på grunn av legning - likevel sendes tilbake av norske utlendingsmyndigheter.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg har tildigere hatt sex med disse mennene, jeg måtte ta livet av dem, jeg torde ikke la dem leve. Jeg har spart deg fordi vi er i familie, jeg har ansvaret for to kvinner og jeg har barn, jeg kan ikke lenger la mine følelser for menn kom mellom. Det beste du kan gjøre, er å reise vekk. Bestefar er stolt og glad over drapene. Han setter pris på at det ene barnebarnet har tatt ansvar - han er fast bestemt på at slike drap skal belønnes, ikke straffes.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Violeta JakobsenlesefolenJan Arne NygaardTralteHeidi HoltanMari BaardsethTove Obrestad WøienSigrid Blytt TøsdalLailaAnitaINA TORNESJohn LarsenCaroline Ekornes JohannessenBerit B LieHege LMorten BolstadAkima MontgomeryLinnPrunellaVigdis VoldRandiASissel ElisabethDemeterRonnyInger-LiseFrode TangenAnneWangHeidi LTone Maria JonassensvarteperAnneLars MæhlumHilde H HelsethGrete AmundsenHarald AndersenEllen E. MartolPiippokattaHanne MidtsundAnne-Stine Ruud HusevågTonesen81