Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 21 til 30 av 42 sitater

Nå er det kanskje nok. Dette burde definitivt bli siste gang jeg tar fire sovetabletter. Da vekkerklokken ringte i dag tidlig, var øynene mine som forseglet, og i noen sekunder var jeg redd for at jeg kanskje var blitt blind.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det var bare ved et uhell at jeg gikk med på å oppsøke en psykiater.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Hverdagene er alltid så travle av all tomheten at jeg ikke har tid til å gjøre ting jeg egentlig burde gjøre.

Godt sagt! (9) Varsle Svar

Jeg vet ikke hvor lang tid det har gått, men jeg vet at det har gått flere dager - kanskje uker - siden jeg sist har hatt lyst til å ta meg selv av dage. Dette bekymrer meg.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Ingenting om slanking og baking, eller tynne modeller. Relevante tidsskrifter med artikler om psykisk helse og forskning. Jeg er dessverre ikke interessert i det.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Og til tross for hvor lite jeg brydde meg om hennes ve og vel, ble jeg ufrivillig et offer for historier fra hennes liv. Derfor valgte jeg å hate henne, men på en ryddig og hyggelig måte, slik at hun kanskje kunne plukke det opp uten å bli altfor lei seg.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg begynner å merke det nå, det jeg ikke har kjent på veldig lenge. Søvnigheten jager meg hele døgnet, og det eneste jeg vil, er å være hjemme og sove. (....) Jeg fikk ikke til noe i dag heller. Jeg vil så gjerne, men jeg greier det ikke.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Lørdagen har dukket opp flere ganger i uken enn søndagen.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Jeg vet ikke hvor lang tid det har gått, men jeg vet at det har gått flere dager -kansje uker - siden jeg har hatt lyst til å ta meg selv av dage. Dette bekymrer meg. Jeg savner ensomheten og den overflødige tiden jeg alltid pleide og ha tilgjengelig. Jeg ønsker ikke å bli denne noen eller noe, jeg tror ikke at jeg i det hele tatt ønsker være i besittelse av det de kaller et normalt liv. Det er ikke for meg.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

I dag var jeg syk. Ikke syk i den forstand vanlige mennesker blir syke, jeg var bare lammet av tårer som jeg ikke visste hvor kom fra.

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Sist sett

LeseaaseEllen E. MartolTonje SivertsenJakob SæthreGro-Anita RoenKirsten LundAstrid Terese Bjorland SkjeggerudAnne Berit GrønbechStig THarald KHanne Kvernmo RyeAndreas HesselbergToveBjørn SturødCathrine PedersenLogikaPiippokattaKaramasov11Agnete M. HafskjoldAkima MontgomeryTine SundalalpakkaAnniken LHeidi BHilde VrangsagenBeathe SolbergAnn ChristinSilje-Vera Wiik ValeHilde H HelsethBente NogvaKari FredriksenFindusHanne Cathrine AasMonica CarlsenSynnøve H HoelSiriLars Johann MiljeHildaDaffy Englundmge