Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 21 til 25 av 25 sitater

"En kvinnes tretter er et stadig takdrypp," sa jeg. "Ordspråkene, 19,13."
"Og ei forstandig kvinne er ei gave fra Herren," kvitterte hu. "Ordspråkene, 19,14."

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Mallie var glad i gin. Hun drakk den bar, ett glass om gangen; tømte det i én slurk. Hun pleide å si at et halvfullt glass med gin var en invitasjon til djevelen. Slik jeg så det, foregikk det ganske mye jævelskap selv om glassene var tomme også, men jeg klagde ikke.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Av og til er det nødvendig å gjøre urett. Av og til er det den eneste måten å få alt på rett kjøl igjen på. Enhver gud som ikke forstår det, kan dra like lukt til helvete.

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Jeg ville bli flyger som Lindbergh. Jeg ville oppleve store eventyr og utføre dristige vågestykker og forsvare landet mitt. Det kom til å bli praktfullt. Og jeg ville bli en gud. - Femten år senere oppfylte hæren ønsket mitt. Og det ble det ikke. Og det ble jeg ikke.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

I never trusted my brother-in-law, or any man comfortable in a suit.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Bjørn SturødHanne Kvernmo RyeAnne Berit GrønbechHilde Merete GjessingWenche VargasJarmo LarsenAvaKaramasov11PiippokattaMaikenFlyvebladTine SundalLesevimsaNorahIvar SandLeseaaseFindusEllen E. MartolIngrid HilmerTrude JensenEgil StangelandFrode TangenHarald KRottulfNeraIngunn SHeidiMalinn HjortlandBenteKirsten LundBerit RDemeterKnut HauglandKristina Jernstrøm LyseboIreneleserCecilieMads Leonard HolvikBjørg Marit TinholtAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda Rasten