Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 11 til 18 av 18 sitater

Alle har noe de lever for. Noe som kan tas fra dem.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Når det gjelder ran av hjerter er alle menn amatører.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Å miste livet er ikke det verste som kan skje et menneske. Det verste er å miste det du lever for.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

For det verste du kan gjøre mot et menneske er ikke å ta fra det livet, men det det lever for.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Jeg flyttet til Sorgenfrigata, men det hjalp ikke

Godt sagt! (13) Varsle Svar

Alle spør hva som er meningen med livet, men ingen hva som er meningen med døden.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Harry var klar over at når det gjaldt enkelte ting, var han smålig. Som med Bogstadveien. Han visste ikke helt hvorfor, kanskje var det bare at i denne veien, brolagt med gull og olje, på selve lykketoppen i Lykkeland, var det ingen som smilte. Harry smilte ikke selv, men han bodde på Bislett, ble ikke betalt for å smile og hadde akkurat nå et par gode grunner til ikke å smile. Men det betydde ikke at Harry, i likhet med nordmenn flest, ikke satte pris på å bli smilt til.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Jeg klikker på den andre videotittelen. Jeg ser ut av vinduet mens datamaskinen maler og leter ute i internettnatten. Det er stjerner på himmelen, og jeg tenker at hver enkelt av dem er et bevis på skjebnens uavvendelighet. De gir ingen mening, de hever seg over det menneskeskapte behovet for logikk og sammenheng. Og det er derfor de er så vakre, tenker jeg.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

mgePiippokattaWencheAnne-Stine Ruud HusevågDressmyshelfEllen E. MartolRisRosOgKlagingMarit HåverstadLisbeth Marie UvaagReidun Anette AugustinHarald KBeathe SolbergAstrid Terese Bjorland SkjeggerudBjørn SturødTheaAnn ChristinPilarisKjerstiVigdis VoldCathrine PedersenTanteMamieSolveigTove Obrestad WøienAvaAnne Berit GrønbechMarianne  SkageGrete AastorpMartinMorten BolstadJan-Olav SelforsHeidiIngeborg GLeseaaseTonje SivertsenJakob SæthreGro-Anita RoenKirsten LundStig THanne Kvernmo RyeAndreas HesselbergTove