Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 10 av 18 sitater

Og det er stor skildnad på å vara oppgitt og å gi opp!

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Fortid er fortid, og har ingenting med deg å gjera no. For det er no som gjeld, Maren.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nokon ganger lyt vi menneskjer gå på veger vi ikkje har valgt sjølv. Vi vil ikkje, men vi må.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Livet hennes hadde tatt så mange sideveier, som bare hadde ført til problemer og ulykke. Mye hadde vært hennes egen feil. Gjort de samme feilene gang på gang. Men når alt kom til alt, hadde nok hun også hatt det slik som Trond. Dypt inni seg hadde hun alltid visst at det var ham. Det var hans like hun hadde lett etter, både i Thorleif og i Martin.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

For Trond var ingenting et problem, bare en utfordring. Hun skulle ønske at hun hadde mer av hans innstilling, men slik var det ikke.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det var en grense for alt,tenkte hun. Og for alle.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Du veit at livet ikkje vil bli problemfritt, sa Trond. Livet er lykke og sorg, lys og mørke.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Slike små øyeblikk av lykke var som diamanter, tenkte Maren. De glitret inne henne lenge og fikk sjelen hennes til å synge.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det er juleafta! Strålte Oda. Hun var varm og rød av spenning, forventning og glede, slik bare barn kan være. Maren Misunte henne evnen til å kunne glede seg så betingelsesløst. Slikt forsvant dessverre med alderen – det var hennes erfaring, selv om også hun så frem til en hyggelig kveld med glade mennesker, god mat og godt drikke.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Men du bedro ho da alder, Trond. Bedro ho? Nei, e låg alder med nokon anna. Men nokon gonger er ikkje det den største utroskapen,Maren, ikkje slik e ser det. Nokon ganger er fysisk utroskap berre eit brått blaff av begjær, og betyr fint lite. E forsvarer det sjølvsagt ikke. E meiner det er gale. Men å la ei anna eige kjærligheta di, det er verkeleg utroskap.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Harald KHeidi HoltanChristofer GabrielsenKirsten LundSilje-Vera Wiik ValeNora FjellimgeSigrid NygaardHanneEllen E. MartolHanne Kvernmo RyeDemeterBjørn SturødSynnøve H HoelPiippokattaLinda NyrudLailaElla_BCarine OlsrødVibekeAkima MontgomeryrubbelHilde Merete GjessingAstrid Terese Bjorland SkjeggerudInger-LiseJarmo LarsenTine SundalTor Arne DahlTor-Arne JensenTone NorenbergReadninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilsvein