Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 11 til 19 av 19 sitater

Hva hjelper det å pansre seg når man har fienden under panseret?

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Det finnes en stor frihet i resignasjonen, å være kommet dit hvor man rolig kan dreie sine erfaringer rundt i lyset og betrakte selv de smerteligste uten frykt.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Vit det neste gang du hører det er noen som føler seg sett: De har fått komplimenter!

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Men det er klart, legger han til, at å innse at man trenger hjelp er et sunnhetstegn. De som virkelig trenger terapi, oppsøker den ikke, for dem feiler det jo ikke noe.

Godt sagt! (9) Varsle Svar

Halvt ubevisst, bare i ettertid er det tydelig, forbereder hun seg likevel på et liv uten ham, fjerner seg museskritt for museskritt baklengs med ansiktet vendt mot ham, smilende millimeter for millimeter uten at han merker det, han er en sånn som ikke merker, blind.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Når begynte det å gå galt, spør man seg selv når bruddet er et faktum og finner ikke sjelden ut at kimen lå i det første møtet, eller før, i den ulike fortiden, langt, langt tilbake.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Å bli begjært er godt, men som å stå under dusjen i et dårlig hotell, det blir plutselig kaldt.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Vil du heller at moren din dør med forestillingen om at "Peter er en kjekk gutt" framfor at hun vet hvem du er, slik at du kunne lene deg mot henne hvis du trengte det i en krise og spørre henne til råds og forvente et klokt svar, fordi hun kjenner deg og din livssituasjon?

Godt sagt! (2) Varsle Svar

...og til sin lettelse oppdager hun at denne jenta er like selvopptatt som henne selv og at i filmen som går i reprise i hodet hennes er hun hovedpersonen og Hulda har muligens ikke en rolle overhodet.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Mads Leonard HolvikHarald KAndreas BurøsomniferumHanne Kvernmo RyeDagfinn JakobsenSynnøve H HoelTor-Arne JensenTheaKirsten LundCarine OlsrødEli HagelundBjørg L.LailaEgil StangelandBertyAgnete M. HafskjoldPiippokattaRufsetufsaSilje-Vera Wiik ValeEvaDemeterHeidi LTone Maria JonassenEster SGodemineInger-LisealpakkaBookiacMalinn HjortlandIngunn SAstrid SæverhagenTanteMamieTonjeNorahcathyHilde Merete GjessingAstrid Terese Bjorland SkjeggerudJBEivind  Vaksvik