Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 21 til 29 av 29 sitater

Han spanderte prinsessekake i drosjebua, fikk en potteplante og vandret hjem med den skjeve ryggen sin. Det snødde. Potteplanten frøs i hjel. Sånn var det med den saken.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

...han visste at han balanserte på en smal plankebro over sinnssykdommens hav.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg ble plutselig lei av alt sammen. Så uendelig lei; det umodne, pubertale og utilslørt selvopptatte i hele tidsånden. Ikoniseringen. Epigoneriet. En hel generasjon som nektet å bli voksen.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Milos sukket og tenkte at han sannsynligvis hadde dødd, men på grunn av en eller annen bokføringsfeil hadde han havnet i himmelen.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Milos lirket av seg skoene uten å snøre dem opp og testet den behagelige sengen. Det føltes som å synke ned i en sky av pisket krem.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Da jeg går ut på balkongen for å røyke,ser jeg unge menn nede på gaten. Et halvt dusin,de vandrer bredbent rundt på fortauet som verpesyke ender. De røyker og leker med mobilene sine,jeg har sett dem før,stort sett hver gang jeg går ut på balkongen.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Men uvitenhet er en viktig beskyttelse, hvis vi fra starten av hadde visst hva det innebærere å leve, ville de fleste av oss aldri gått løs på oppgaven.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Irina Miller led av et tvangssyndrom.
Det var ille, men det kunne vært verre. Med tanke på at moren var terapaut og hennes biologiske far psykiater, pleide hun å synes at hun hadde sluppet lett unna.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Irina likte ikke å reise. Sette seg på et fullstappet fly sammen med en masse ukjente smittebærere som slafset i seg forurenset, masseprodusert, mikrobølgeoppvarmet søppelmat, for så å ankomme et fremmed land, presses sammen med nye smittehorder og til slutt sjekke inn på et mer eller mindre subbete hotell, var rett og slett noe av det skitneste man kunne utsette seg for. Spise måltider som andre hadde laget i stand på klissete barer og i pestbesmittede restauranter - Irina hadde bare gjennomført én slik reise i hele sitt liv, med gymnasklassen da hun var 18 år. De hadde reist på en ukes rimelig chartertur til Roma, det hadde vært en grusom opplevelse, hun hadde med nød og neppe overlevd og kunne fremdeles ha mareritt om turen.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Nora FjelliBjørg RistvedtSolBookiacVibekeSigrid NygaardTone Maria JonassenLailamgeDolly DuckKetilDemeterEvaJulie StensethTove Obrestad WøienedgeofawordKirsten LundAnn ChristinmarithcBerit RHilde H HelsethTone HTor Arne DahlHarald KRune U. FurbergalpakkaHanne Kvernmo RyeTatiana WesserlingTine SundalPer LundTonjeTore HalsaTorill RevheimGunillaLena Risvik PaulsenJan-Olav SelforsTone SundlandEli HagelundGrete AastorpAnniken Røil