Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 21 til 30 av 33 sitater

Lykke er ikke en medfødt egenskap, den må vi selv skape gjennom våre gjerninger.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Det som er det fine med gleden, er at den har evne til å frigjøre oss fra angst og bitterhet.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Det er viktig å være engasjert og bry seg om det som skjer. Man må aldri sette seg ned å tenke at dette har jeg ikke noe med. Om du er tjue eller nitti år, spiller ingen rolle. Vær aktiv!. Tenk på gode gjerninger.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Det er ingen tvil; vi mennesker er skapt for å tjene det gode. Vi må leve i pakt med skaperverket og ta til oss skaperverkets vidunderlige kjærlighet.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Det som er skapt, er skapt av kjærlighet, og det kommer oss mennesker til gode.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Det største skapermakta har gitt oss er kjærligheten. Kjærligheten er lysets kilde og tilknyttet den åndelig makt. Både gleden og kjærligheten kommer fra samme kilde.Har du kjærlighet, har du glede.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Livstida kan en se som en dag - skal en få grøde, må en ikke ha berre solskin, en må også ha regn. Et langt liv kan ikke bare levast i glede, det motsatte blir også med. Men når en ser hele livstida i sammenheng, står en tilbake og minnes det gode. Det er lysglimt fra en fager fortid som kan lyse inn i framtida.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Vi bunner ut fra samme kraft, samme enhet. Gjennom oss oppleves Gud, og gjennom Gud opplever vi.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Et menneske har ingen pris, kjærlighet ingen grenser. Det handler om å våge å stole på noe større enn seg selv og mektigere enn alt annet på jorden.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Jeg har mange gode minner fra skoletida i slutten av 1930 - åra. Der lærte jeg at det er viktig å ta hensyn til alle barn og kvart enkelt menneske, ikke minst til alle de som hadde forskjellige sykdommer og store plager. Læreren vår sa ofte: Dere må alltid ta hensyn til disse menneskene, for de kan ha de beste evner,ja, bedre enn noen av oss.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Sist sett

Reidun SvensliRune U. FurbergIna Elisabeth Bøgh VigreDinaEster SmgeVannflaskeSynnøve H HoelRufsetufsaKristine87EvaThearitaolineCamillaKarin BergBeathe SolbergelmeVariosaMarianne  SkageConnieAxelinaPiippokattaKarina HillestadEmil ChristiansenGunillaHarald AndersenIngeborgGroLisbeth Marie UvaagHarald KHeidiKirsten LundOdd HebækDemeterHilde VrangsagenAmanda ABertyCarine OlsrødAlice NordliAnniken Røil