Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 41 til 47 av 47 sitater

"Hver og en har sin måte å lære på," sa han til seg selv. "Hans måte er ikke min, og min måte er ikke hans. Men også han er på leting etter sin egen historie."

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Når de store skattene er like foran nesen på oss, ser vi dem ikke. Og vet du hvorfor? Fordi mennesket ikke lenger tror på skatter.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Mot er den viktigste egenskapen hos den som prøver å forstå verdens språk.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Gutten gikk bort til henne for å spørre etter alkymisten - og med ett var det som om tiden stod stille, som om verdens sjel skyllet opp i ham med all sin kraft og styrke. Da han fikk se de mørke øynene hennes, leppene som var på nippet til å forme seg til et smil, forstod han det aller viktigste som verdens språk har å fortelle, det som alle mennesker på jorden er i stand til å forstå i sine hjerter: kjærligheten.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Før gutten fikk sagt noe, kom en sommerfugl flagrende mellom han og den gamle. Det fikk han til å tenke på bestefaren sin; da han var liten, hadde bestefaren fortalt ham at sommerfuglene betyr lykke.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Og gutten dukket ned i verdens sjel og så at verden er en del av Guds sjel, og han så at Guds sjel var hans egen sjel – og at han kunne utføre mirakler.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Det finnes nederlag. Ingen slipper unna dem. Derfor er det bedre å tape noen slag i kampen for sine drømmer enn å bli beseiret uten engang å vite hvorfor du sloss.

Godt sagt! (13) Varsle Svar

Sist sett

Heidi LIngunn SPer LundStig TAnitaIreneleserHarald KTone SundlandHilde H HelsethIngvild RosslundHanne Kvernmo RyeJulie StensethBeathe SolbergKirsten LundChristoffer SmedaasRandiAstrid Terese Bjorland SkjeggerudAnneWangMarianne MBjørg Marit TinholtJarmo LarsenEllen E. MartolMonica CarlsenBjørg L.Tove Obrestad WøiengretemorCarine OlsrødAud- HelenPiippokattaGrete AastorpAnne-Stine Ruud HusevågKristine LouiseBerit B LieOlemgeWencheDressmyshelfRisRosOgKlagingMarit HåverstadLisbeth Marie Uvaag