Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 5 av 5 sitater

Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (2) Varsle Svar

Hun visste at hun ble høy på svik, og at hun brukte løgnen for å ha det bra. Å ha to mennesker i sin vold og selv bestemme hvem man skulle klappe og hvem man skulle slå. Om man byttet på og vilkårlig byttet offer, fikk man dem begge til å hate hverandre og gjøre hva som helst for selv å få ros.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Når man kaster et blikk bakover, kan man av og til fastsette tidspunktet for en ny tids fødsel, til tross for at det akkurat der og da virker som den ene dagen avløste den andre helt som vanlig.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hun skulle være en mor som hadde oversikt over barnet sitt. Ha evne til å føle begjær.Ved siden av dette skulle hun rekke å leve.Eller var det nettopp det hun gjorde nå? Levde. Drømmeløs søvn uten ordentlig hvile. Et avbrudd i den konstante vedvarende bevegelsen. Et øyebliks pause fra ens egen kropps livslange vandring. Sisyfos, tenkte hun.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hvor mye lidelse kan man utsette andre mennesker for, før man selv opphører med å være menneske, og blir et monster?

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Sist sett

PiippokattaTherese HolmSigrid NygaardBjørg RistvedtEgil StangelandHarald KLinda NyrudPi_MesonStig TAneSynnøve H HoelMarteLailaTine SundalTatiana WesserlingTove Obrestad WøienTor-Arne JensenMalinn HjortlandJoakimIngridLabbelineBenteTheaElisabeth SveeDinaAkima MontgomeryMads Leonard HolvikIngunn SSigrid Blytt TøsdalMarianne  SkageRandiKirsten LundTrude JensenGitte FurusethTone SundlandJon Torger Hetland SalteAlice NordliIngvild SMonica CarlsenChristoffer Smedaas