Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 3 av 3 sitater

Ansiktet hennes har forandret seg, blitt lengre, innhult, som om voksenheten har prøvd henne på som en hanske som ikke passer helt ennå, og så trukket seg ut av henne og etterlatt henne ute av fasong.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Det var en gang en mann som, en kveld mellom hovedretten og desserten i et middagsselskap, gikk ovenpå og stengte seg inne på et av soverommene i huset der middagsselskapet ble holdt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dette vakre, perfekt istandsatte, perfekt dempede huset tålte ikke bråk; hvert knirk var en fornærmelse mot det, og kvinnen som eide det, oste av misbilligelse der hun stod bare en halvmeter bak Anna.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

TanteMamieAnn ChristinHarald KalpakkaAnneWangStig TAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaKirsten LundJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieNerakntschjrldMarit HøvdeTurid KjendlieVioleta JakobsensomniferumRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe Solbergritaoline