Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 11 til 14 av 14 sitater

Mamma likte ikke lenger at du så rotet i huset, og det var da du innså at du nå var blitt en gjest der.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Det var ingen spesiell grunn for besøkene. Han bare kom innom på sykkelen sin og besøkte mamma før han dro videre igjen. Det hente han ropte fra porten i stedet for å komme inn: "søster! har du det bra?" Av og til sa han: "Jeg må dra!" før mamma rakk å komme ut av huset. Han bare snudde sykkelen og dro av gårde.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Visste mamma det? At jeg har trengt henne hele livet også?

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Hvis jeg bare hadde fått noen timer med mamma, ville jeg fortalt henne at jeg elsker alle tingene hun gjorde. At jeg elsker mamma som var i stand til å gjøre alt det der, at jeg elsker mammas liv, som ingen husker. At jeg respekterer henne.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Bjørg  FrøysaaKirsten LundDemeterReidun Anette AugustinVibekeHarald KVannflaskeConnieStig TAmanda AChristin SillibakkenCecilieLinda NyrudAgnete M. HafskjoldIngeborg GBenedikteAnniken RøilAstrid Terese Bjorland SkjeggerudAnne-Stine Ruud HusevågEgil StangelandLailaMads Leonard HolvikPiippokattaBjørg RistvedtSynnøve H HoelAneSiw ThorbjørnsenHeidi Nicoline ErtnæsHildaJulie StensethTor Arne DahlPer Åge SerigstadGrete AastorpBente NogvaLisbeth Marie UvaagTone HTurid KjendlieLeseberta_23Stine AskeMaiken