Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 7 av 7 sitater

Kvinner har jo ikke naturlig fornemmelse for den krumme bane gjennom lufta, i motsetning til menn, som daglig har anledning til å praktisere sine ferdigheter på dette feltet i forbindelse med vannlatingen. Under disse stadige tømmingsøvelsene blir mennenes treffsikkerhet skjerpet, vurderingsevnen utviklet, håndens sikkerhet øker, ofte med fortreffelige resultater.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

I prinsippet var også Volomari Vlotinen en ærlig forsikringsmann. Han prøvde imidlertid å unngå å bli fanatiker.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Laura og Volomari Volotinens ekteskap tegnet til å bli lykkelig på alle vis. Det beviste i praksis at en eldre kvinne er som en klok investering: Med årene er det ikke bare aldreren som øker, kapitalen akkumuleres, kvinnen begynner å få historisk og museal verdi og glans. Helt annerledes er det med en ung kvinne: ungdommenes glød forsvinner forbausende fort, og så blir det bare et tomt skall igjen, som en mannsalder ikke er nok til å fylle.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

I et okkupert land forsvinner det mange mennesker, men det er ikke lett å flykte.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Himmelen var stjerneklar,månesigden lå på ryggen på himmelhvelvingen.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Volomari tenkte at for en troende muslim var en pilegrimsvandring til Mekka en slags livsforsikring med tanke på livet etter døden.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Toivo Loponen ble forlovet for første gang i mars 1941,han dro på ferie,forlovet seg enda en gang samme vår like etter at isen hadde gått og for tredje gang neste høst.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Hanne Cathrine AasMonica CarlsenHarald KKirsten LundAnniken LSynnøve H HoelSiriStig TLars Johann MiljeHildaDaffy EnglundmgeMarit HåverstadRune U. FurbergMarianne MAkima MontgomeryChristofer GabrielsenTanteMamiePiippokattaAstrid Terese Bjorland SkjeggerudJBIrakkLilleviKjell PMarit HøvdeFriskusenAnne-Stine Ruud HusevågYvonne JohannesenBjørg RistvedtBjørg Marit TinholtRufsetufsaReidun Anette AugustinHanneTatiana WesserlingmarithcTine SundalEllen E. MartolJohn LarsenTorill RevheimBirka