Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 9 av 9 sitater

Dette var lenge før e-post, ja til og med før rikstelefonsamtaler, så de skrev brev. Ordentlige, gammeldagse brev, fulle av detaljer og følelser.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

For når ting virker veldig ille, går de sterkere videre.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Men vi kan aldri skilles helt fra hverandre, du og jeg. Du vokste inni meg og kom fra kroppen min, dine hjerteslag var avhengig av mine hjerteslag. Og da du ble født, trengte jeg deg like mye som du trengte meg.Det båndet kan aldri brytes, samme hva som skjer.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Frem til ganske nylig visste jeg ikke hva som var viktig. Jeg tror jeg var nødt til å miste det en stund for å kunne innse hvor mye jeg savnet det.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hun så på ham, og et kort øyeblikk virket han nesten som en komplett fremmed. Hadde hun virkelig vært gift med ham i mer enn tjue år? Delt seng med ham? Fått barn med ham? Hvordan kunne hun ha delt så mye med ham uten å fortelle ham om de to store tapene hun hadde lidd: Først datteren og så si sjelevenn.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Men den største feilen vi kan gjøre når gjelder det gamle mennesker, er å glemme at de var unge en gang.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Det aller verst hadde skjedd, og jeg ble stadig overrasket over at livet gikk videre. At tilværelsen bare måtte innredes rundt det som hadde skjedd, mens livet gikk videre uten opphold. Mens trafikken forsatte kjøre forbi utenfor vinduet mitt. Mens Giselle forsatte med en annen, yngre danser i hovedrollen. Hjertet mitt sluttet ikke å slå, kroppen min glemte ikke å puste. I leiligheten, med alle gardinene trukket for mot det skarpe sommerlyset, forsatte jeg å leve.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Bestemor hadde alltid sagt at hvis man delte de gode øyeblikkene, ville de vare evig.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

[...] Ikke glem at suksess ikke er alt.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Ann ChristinPilarisKjerstiVigdis VoldCathrine PedersenHarald KTanteMamieSolveigTove Obrestad WøienAvaAnne Berit GrønbechMarianne  SkageAnne-Stine Ruud HusevågGrete AastorpMartinMorten BolstadJan-Olav SelforsHeidiEllen E. MartolIngeborg GPiippokattaLeseaaseTonje SivertsenJakob SæthreGro-Anita RoenKirsten LundAstrid Terese Bjorland SkjeggerudStig THanne Kvernmo RyeAndreas HesselbergToveBjørn SturødLogikaKaramasov11Agnete M. HafskjoldAkima MontgomeryTine SundalalpakkaAnniken LHeidi BHilde Vrangsagen