Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 3 av 3 sitater

Det sto at hver den som kjenner sannheten om sin synkronistiske reise mens vedkommende lytter til sannheten om en annens reise, bidrar til å bygge opp et nytt og mer sannferdig verdensbilde.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

På et øyeblikk hadde jeg forstått den (større meningen bak selve livet). Hele hensikten med menneskets eksistens var å systematisk formidle den kunnskapen og bevisstheten som var kjent i etterlivet, til den jordiske dimensjon for å bringe begge dimensjoner over i en full enhetstilstand med hverandre og med den guddommelige bevissthet.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Å være åndelig… omfatter også å oppdage en annen og fullstendig annerledes dimensjon med livet, en som utelukkende fungerer på en åndelig måte.

Straks man gjør denne oppdagelsen, innser man at universet er fylt med alle slags tilfeldige møter, intuisjoner og mystiske sammenfall som alle peker mot en høyere mening med våre liv og egentlig med hele menneskets historie.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Harald KHeidi HoltanChristofer GabrielsenKirsten LundSilje-Vera Wiik ValeNora FjellimgeSigrid NygaardHanneEllen E. MartolHanne Kvernmo RyeDemeterBjørn SturødSynnøve H HoelPiippokattaLinda NyrudLailaElla_BCarine OlsrødVibekeAkima MontgomeryrubbelHilde Merete GjessingAstrid Terese Bjorland SkjeggerudInger-LiseJarmo LarsenTine SundalTor Arne DahlTor-Arne JensenTone NorenbergReadninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilsvein