Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 21 til 27 av 27 sitater

Å sove så nær alle hemmelighetene var nesten som å bo i en sjokoladebutikk uten å få lov til å smake på en eneste liten sjokolade.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

For det var jo ingen vits i å skape en deilig hage hvis det ikke fantes noen barn som kunne leke i den. Det er ingen vits i å lage et paradis heller hvis det ikke er noen barn som kan hoppe i det (...) Det er jo ingen vits i å skape en hel verden hvis det ikke finnes noen små barn som stadig kan oppdage den.

Godt sagt! (4) Varsle Svar
  • Svakheten med slike utkikkstårn er at de som regel står bom stille. Jeg har selv sett tårn som har stått på samme flekken i mer enn tusen år. Da må de gamle murene til slutt bli lei av utsikten.
Godt sagt! (6) Varsle Svar

... i himmelen er vi ikke så nøye med alle timene og minuttene. - Hvorfor ikke? - Der har vi hele evigheten å ta av, svarte engelen. - Dessuten må vi aldri rekke en buss for å komme tidsnok på jobben.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Hvert eneste menneske på jorden er som et helt skaperverk for seg.

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Supervidunderlig natur, altså! Vi skal følge den eventyrlige Rhindalen. Her er det både borger og slott, bratte vinmarker og gotiske katedraler, løvetann og rabarbra.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Historien er som en høy stabel av pannekaker, der hver eneste pannekake er et nytt verdenskart...

Godt sagt! (10) Varsle Svar

Sist sett

DinaAkima MontgomeryMads Leonard HolvikIngunn SSigrid Blytt TøsdalMarianne  SkageRandiKirsten LundTrude JensenGitte FurusethTone SundlandJon Torger Hetland SalteAlice NordliIngvild SMonica CarlsenChristoffer SmedaasRoger MartinsenTove Obrestad WøienBjørg Marit TinholtkntschjrldHanne Kvernmo RyeLene AndresenLeseaaseSissel ElisabethTurid KjendliemgeelmeKjerstiFindusGrete AastorpBerit RStine SevilhaugTherese HolmBeathe SolbergHarald KPrunellaLailaHelena ETine SundalEli Hagelund