Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 11 til 16 av 16 sitater

Alle kan bli fri. Man må bare finne en måte.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Åndelig lyd er noe ganske annet enn den menneskelige stemme[...]

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Vi må ikke le av ting simpelthen fordi vi ikke forstår dem, Hetty. Hvorfor skulle ikke vesenene fra barndommens eventyr og myter ha en eller annen basis i virkeligheten,på et eller annet nivå?

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Skyer av støv henger rundt Cat mens hun feier i peisen og på teppene. Så faller de til ro, bare for å bli feid opp i luften enda en gang, opp i luften,ned på gulvet. Hun er glad for at Hester aldri står opp tidlig nok til å se hvor nytteløst det er å prøve å bli kvitt det. Mennesker består av støv. Hus består av støv.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Begge visste at det ikke var mulig. Å glemme. Hun kikket opp på ham,på ansiktet som skinte i skjæret fra stearinlyset på bordet.Hva var det i henne som gjorde at hun ble trukket mot ham? Det var noe uavvendelig i det, som tyngdekraften. Det ville være så mye enklere å bare overgi seg til tyngdekraften og falle ned fra et fjell enn å klore seg fast og hale seg opp igjen. Så mye enklere.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

[...]men jeg tror jeg vil være for redd til å gjøre noe dersom mine mistanker skulle vise seg å stemme.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Vigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilTine SundalsveinLisbeth Marie UvaagMorten MüllerVannflaskeBenedikteKarin  JensenAnn ChristinbandiniAnneWangEli HagelundSol SkipnesgretemorStine SevilhaugHeidi LIngunn SPer LundStig TAnitaIreneleserHarald KTone SundlandHilde H HelsethIngvild RosslundHanne Kvernmo RyeJulie StensethBeathe SolbergKirsten LundChristoffer SmedaasRandiAstrid Terese Bjorland SkjeggerudMarianne MBjørg Marit TinholtJarmo LarsenEllen E. Martol