Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 10 av 11 sitater

...men snart er høsten her, kanskje alt i morra, og den har alltid vært hans favorittårstid, høsten lover aldri mer enn den kan holde.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Snøfnugg er noe av det mest skrøpelige i naturen. Men se hva de makter når de holder sammen!

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Ja. Mitt hjerte. Slitt i kantene og helt tomt inni.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

[...]og blikket hans stanser ved det store familiebildet i glass og ramme, for det er slik man gjør når man er en familie, rammer inn seg selv og henger seg selv på veggen, et triumferende klenodium, et endelig bevis på hva også vi, til alt hell, omsider klarte å få til.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Og da de gikk i gang og pynta skinnpennalene sine med KILL'EM ALL med svart sprittusj, var Kevin allerede foran. METAL UP YOUR ASS!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det var en vinrød granada, og uten en eneste pyntelist eller spoiler virka den så ordinær at det var til å grine av. Helt til man starta motoren og satte på den nye anlegget. Fetteren hadde knerta kontoen med sparepenga far både konfirmasjonen og attenårsdagen, og sammen med brummet fra sekssylinderen var det dette som gjorde at granadaen likevel skilte seg ut. Indre verdier.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Og hva har hun egentlig brukt dem til eller trengt dem for, disse mennene?Har hun trodd at ved å stå ved deres side, så vil hun klare å bli tydeliggjort selv? Har hun, i kraft av hvilken mann som enhver tid har stått ved hennes side, trodd at det kan definere henne og gi henne fri vilje og et eget liv, mens det, i virkeligheten, har tjent til det helt motsatte?

Godt sagt! (2) Varsle Svar

...for det tar en hel barndom, en hel oppvekst, kanskje til og med et helt liv å forstå at foreldrene dine ikke er ufeilbarlige, at det de har vist deg, ikke nødvendigvis er sannheten, i hvert fall ikke sannheten slik den ser ut for deg...

Godt sagt! (7) Varsle Svar

... og kanskje var det derfor Terese ikke lenger kunne kjenne igjen den magiske følelsen når hun kom inn dit, eller kanskje det bare var voksenlivet som ikke hadde plass til dette andre.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Lydia skriver opp visdomsordene i en rød bok som hun har liggende i den nederste kjøkkenskuffen. Det er fint å tenke på når dagene er grå. En hel skuff full av trøst.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Sist sett

Hanne Kvernmo RyeStig TJulie StensethBeathe SolbergKirsten LundChristoffer SmedaasRandiAstrid Terese Bjorland SkjeggerudAnneWangMarianne MHarald KBjørg Marit TinholtJarmo LarsenEllen E. MartolMonica CarlsenBjørg L.Tove Obrestad WøiengretemorCarine OlsrødAud- HelenPiippokattaGrete AastorpAnne-Stine Ruud HusevågKristine LouiseBerit B LieOlemgeWencheDressmyshelfRisRosOgKlagingMarit HåverstadLisbeth Marie UvaagReidun Anette AugustinBjørn SturødTheaAnn ChristinPilarisKjerstiVigdis VoldCathrine PedersenTanteMamie