Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 4 av 4 sitater

Eg spurte også om kvifor Rutebok for Norge var hans yndlingslektyre. Som alltid hadde han gode og rasjonelle svar. Det var så mange fantasieggjande stadnamn i boka! Men elles las han nok rutetabellar i staden for å leggja kabal.

Einar Gerhardsen og Dag Solstad pugga som kjent rundetider på skeiser. Men eg legg berre kabal.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Bøkene hans kom samstundes på dansk og norsk, og det var alltid den danske versjonen som gjekk best i Oslobokhandlane. Som kjent forstod ikkje oslofolk nynorsk på den tida. Sjølv om han Tarjei brukte det enklaste og mest ordfattige språket av norske forfattarar i samtida.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Der fortalde han blant anna at grunnen til at nynorsk lyrikk var så god og betre enn lyrikk på bokmål, var at hjarte ikkje rima på smerte.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Så er det ikkje så mykje meir å fortelja. Vi kom oss over fjorden og heim til Ulvik. Der stod treskoa hans på trammen. Dei som eg seinare intervjua. Vi steikte flesk og smakte sideren og såg på hagen og avlinga. Det var eit slikt vakkert ver.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Anne-Stine Ruud HusevågSilje-Vera Wiik ValeFriskusenHilde H HelsethEgil StangelandNicolai Alexander StyveelmeRufsetufsaHanne Kvernmo RyeJenny Dahl BakkenErlend Rødal VikhagenJakob Lund KlausenPirelliFindusVannflaskeBerit B LieHilde Merete GjessingNina M. Haugan FinnsonMcHempettAkima MontgomeryHarald KDanielDemeterTove Obrestad WøienJoakimKirsten LundChristoffer SmedaasKjell F TislevollKuboaaEileen BørresenmgeHeidiTonesen81Marianne  SkageIngunnJMads Leonard HolvikElinBeMalinMarianne AugustaAnn Christin