Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 11 til 15 av 15 sitater

Jeg vet det er dumt, men jeg føler på en måte at jeg holder Henri i live ved ikke å lese brevet han etterlot seg. Når skrinet først er åpnet, og når brevet først er lest, vil han ikke ha noe mer å si meg, ikke noe mer å lære meg- og da blir han bare et minne.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hvis du noen gang stifter bekjentskap med en mann som prøver å drukne sine sorger, så vennligst informere ham om at sorgene hans kan svømme.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Tenker du mye på foreldrene dine? Spør jeg seks. På Lorien, mener jeg. Ikke så mye lenger. Jeg kan ikke si deg hvordan de ser ut engang. Men jeg husker hvordan det føltes å vær nær dem, om du skjønner.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Han utstråler en holdning som sier: Det er slik jeg er, ta meg som jeg er eller la det være.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

[…] så lenge vi har vært her, har vi vært så heldige å lære sannheten om skapelsen og hvor vi kommer fra, og hva vårt egentlige oppdrag er her på jorden. Og det står i bibelen alt sammen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Heidi HoltanTove Obrestad WøienSigrid Blytt TøsdalLailaAnitaINA TORNESJohn LarsenCaroline Ekornes JohannessenBerit B LieTralteHege LMorten BolstadAkima MontgomeryLinnPrunellaVigdis VoldRandiASissel ElisabethDemeterRonnyInger-LiseFrode TangenAnneWangHeidi LTone Maria JonassensvarteperAnneLars MæhlumHilde H HelsethGrete AmundsenHarald AndersenEllen E. MartolPiippokattaHanne MidtsundAnne-Stine Ruud HusevågTonesen81Kirsten LundAnn ChristinBjørn SturødReadninggirl30