Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 6 av 6 sitater

Men den største faren er ikke alltid ville dyr, gjenferd, tusser eller skrømt. "Det onde som vandrer i mørket" har som regel menneskeham, dessverre er det også som regel en vi kjenner fra før av - mor, far, ektefelle, barn, nabo, venn.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Idyllisering ser ut til å være regelen i moderne kriminallitteratur, og da gjerne av forbryteren, på bekostning av offeret.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Det ser ut til å ha talt i formildende retning ”at han ved et Tilfælde har, naar han drikker Brændeviin, ei Fornuftens Brug”.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Hans far Casper Christenesen var en omvandrende horebukk som streifet rundt i søndre Hedmark og strødde uekte barn etter seg.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ole Jonsen og hans venner fraktet liket av Siri Paulusdatter ned til Tysfjord,og begravet det bak forsamlingshuset, med like mye sermoniell som om hun hadde vært en selvdød bikkje.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Glommendalen fra Kongsvinger opover er vel det strøg, hvor det nu for tiden bades mest. Her høres det endnu nogenlunde regelmessig til at tage laug til jul, til dels også til påske og pints.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Ella_BPiippokattaCarine OlsrødVibekeKirsten LundAkima MontgomeryHarald KHanne Kvernmo RyerubbelHilde Merete GjessingAstrid Terese Bjorland SkjeggerudInger-LiseJarmo LarsenTine SundalTor Arne DahlTor-Arne JensenTone NorenbergReadninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilsveinLisbeth Marie UvaagMorten MüllerVannflaskeBenedikteKarin  JensenAnn ChristinbandiniAnneWangEli HagelundSol SkipnesgretemorStine SevilhaugHeidi L