Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 11 til 20 av 28 sitater

Det er farlig å gi løfter til barn.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Har du dødsattestene?" " DØDATTESTENE? Det er Afghanistan vi snakker om Folk flest i Afghanistan har ikke fødselsattest engang."

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Så gjorde jeg det jeg ikke hadde gjort i løpet av femten års ekteskap: Jeg fortalte min kone alt.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Å utnytte folk for å finansiere en strandvilla på Hawaii, var en ting. Å gjøre det for å skaffe mat til barna dine var noe annet.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

"Vet du hvor barnehjemmet i Karte Seh er ?", spurte jeg. "Det er ikke vanskelig å finne det, det ligger vest for Darulaman Boulevard, "sa han. "Barna ble flyttet derfra til Karte Seh etter at rakettene traff det gamle barnehjemmet. Det er som å redde dem fra løvens hule og kaste dem til tigrene".

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Visse ting er det ikke nødvendig å fortelle.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

En landmine. Finnes det en mer afghansk måte å dø på ..[....?]

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det var det året den kalde krigen tok slutt, det året Berlinmuren falt. Det var året for Den himmelske freds plass.
Midt oppi alt dette ble Afghanistan glemt.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

"Når du dreper en mann, stjeler du et liv", sa Baba. " Du stjeler en kvinnes rett til en ektemann, du tar faren fra hans barn, , Når du forteller en løgn, stjeler du retten til sannhet fra noen. Når du fusker, stjeler du retten til rettferdighet. Skjønner du ?"

Godt sagt! (11) Varsle Svar

Too late for hitler he said, but but not for us.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Monika SvarstadAnneTorill RevheimIngunn SBeathe SolbergKirsten LundGrofornixHarald KAstrid Terese Bjorland SkjeggerudBenedikteSynnøve H HoelDemeterTor Arne DahlJulie StensethÅsmund ÅdnøyLinda NyrudHeidi HoltanTrude JensenTanteMamieDaffy EnglundLailaEllen E. MartolRoger MartinsenTine SundalToveInger-LisePerSpelemannReadninggirl30Fride LindsethTor-Arne JensenTorJBBjørg RistvedtChristofer GabrielsenSilje-Vera Wiik ValeNora FjellimgeSigrid NygaardHanne