Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 5 av 5 sitater

Vi fødes bare med to slags frykt: frykten for å falle og frykten for høye lyder. All annen frykt er tillært, og det positive med dette er at det vi en gang har lært, også kan avlæres.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Et mål uten en dato er bare en drøm.
Milton H. Erickson

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Smil oftere,og du kommer til å bli gladere. Det behøver ikke engang være et ekte smil; hjernen tror ihvertfall at du har det bra. Og hvis du tror at du er glad, så er du det. Noe annet ville være absurd.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Tryggheten ligger i vanene, innlæringen i det uvante. Når vi skal lære oss noen nytt, er det bra om vi befinner oss i en uvant posisjon.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

En grunntese innen NLP er at handlingene våre styres av vår subjektive oppfatning snarerer enn av en objektiv virkelighet. Handlingene våre er altså avhengig av vår tolkning av omverdenen, og ofte tror vi at denne tolkningen er en faktisk virkelighet.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Bjørg RistvedtHarald KHeidi HoltanChristofer GabrielsenKirsten LundSilje-Vera Wiik ValeNora FjellimgeSigrid NygaardHanneEllen E. MartolHanne Kvernmo RyeDemeterBjørn SturødSynnøve H HoelPiippokattaLinda NyrudLailaElla_BCarine OlsrødVibekeAkima MontgomeryrubbelHilde Merete GjessingAstrid Terese Bjorland SkjeggerudInger-LiseJarmo LarsenTine SundalTor Arne DahlTor-Arne JensenTone NorenbergReadninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetil