Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 10 av 25 sitater

Ingen av de cd-ene han hadde tatt vare på, inneholdt bare musikk. De inneholdt deler av livet hans.

Godt sagt! (8) Varsle Svar

det er mange måter å sitte fast på, men som oftest er det du selv som bærer nøkkelen

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Han følte seg oppfylt av en slik trøtthet som ikke kommer av fysisk arbeid, men som oppleves som enda mer utmattende fordi den ikke er noe man kan hvile seg fra.

Godt sagt! (9) Varsle Svar

Mora sjenket opp kaffe og sank ned på den andre sida av kjøkkenbordet.
– Nå må du snart få gjort noe med gardinene dine, sa hun og fant enden på kjøkkengardinene med fingertuppene. – De er snart så gamle at de blir moderne igjen.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Mikael tenkte på broren som hadde sagt at Skogli var det eneste stedet han visste om der nysgjerrigheten var større enn kjønnsdriften. Akkurat det kunne han være enig med broren i.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

"Kroppen hennes svøpt inn i dyna fikk henne til å framstå enda mer naken enn om hun hadde sittet der helt udekket, og synet spredte en varme i ham som fikk ham til å fryse på ryggen". Levi Henriksen.

(Dette gjør E L James grå, og setter henne i skyggen :-))

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Selv når han vant, så føltes det som å tape.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Det som er taket til en mann,kan være golvet til en annen.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

170 tusenlapper kan få selv den tause til å tale.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Uansett er min egen familie full av slike historier. Ting som er blitt fortalt så mange ganger at de blir sanne. En historie blir ikke nødvendigvis noe mindre sann selv om den aldri har funnet sted.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Sist sett

RisRosOgKlagingMarit HåverstadLisbeth Marie UvaagReidun Anette AugustinHarald KBeathe SolbergAstrid Terese Bjorland SkjeggerudBjørn SturødTheaAnn ChristinPilarisKjerstiVigdis VoldCathrine PedersenTanteMamieSolveigTove Obrestad WøienAvaAnne Berit GrønbechMarianne  SkageAnne-Stine Ruud HusevågGrete AastorpMartinMorten BolstadJan-Olav SelforsHeidiEllen E. MartolIngeborg GPiippokattaLeseaaseTonje SivertsenJakob SæthreGro-Anita RoenKirsten LundStig THanne Kvernmo RyeAndreas HesselbergToveLogikaKaramasov11Agnete M. Hafskjold