Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 11 til 20 av 44 sitater

Vi fornemmer nok begge to at denne døra åpner vi kun èn gang, deretter lukker og låser vi. Ingenting godt kan komme ut av å la den stå og slamre mellom oss. Det er viktig å ha evnen til å gå videre som om ingenting har hendt

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Forandring: for en provokasjon det kan være, som om noen vil oss vondt, som om noen med vilje kommer og river oss ut av det lille momentet vi har skaffet oss av fred og ro, faen ta dem, faen ta dem alle sammen, hva har jeg gjort dem, hvem er de som kan komme og bryte sin vei inn i mitt liv, forandring, forandring, forandring; og tenk, det fantes en gang en utgave av meg selv som ønsket kun dét fra alt og alle: forandring, forandring, forandring.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Alle som liker å drikke vet at det de gjør, er å utøve en vold på sin egen renhet, men de fortsetter med det likevel, for alle har vi like stort behov for den skitne menneskeligheten som den rene.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

enda et lite menneske som ønsker å bli voksent, enda et lite menneske som om noen år skal tenke: Alt jeg ville bli, har jeg blitt, alt jeg har blitt, ønsker jeg å bli kvitt.

Godt sagt! (9) Varsle Svar

Det gjelder å være i fred med seg selv i hver fase av livet.

Godt sagt! (13) Varsle Svar

Dagen etter la jeg fra meg siste side i To Kill a Mockingbird, enda en av disse bøkene som er like gode som sitt rykte,

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Forskjellen er at jeg ikke kommer til å gjøre det farfar gjorde, forskjellen er at jeg kommer til å se gjennom fingrene med det, og det eneste jeg kommer til å si til sønnen min, er jeg elsker deg uansett, du er sønnen min uansett, bare du gjør ditt beste, er det godt nok for pappa.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Just when I think I'm winning, when I've broken every door, the ghosts of my life blow wilder than before.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

alkoholen forherder alt du er inne i, er du på vei inn i lyset gjør den deg mer skinnende, og er du på vei inn i helvete øker den farten din nedover

Godt sagt! (5) Varsle Svar

det milde husker vi ikke, verken et mildt menneske eller en mild dag, men det harde, det uforståelige, det husker vi gjerne.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Sist sett

WencheAnne-Stine Ruud HusevågDressmyshelfEllen E. MartolRisRosOgKlagingMarit HåverstadLisbeth Marie UvaagReidun Anette AugustinHarald KBeathe SolbergAstrid Terese Bjorland SkjeggerudBjørn SturødTheaAnn ChristinPilarisKjerstiVigdis VoldCathrine PedersenTanteMamieSolveigTove Obrestad WøienAvaAnne Berit GrønbechMarianne  SkageGrete AastorpMartinMorten BolstadJan-Olav SelforsHeidiIngeborg GPiippokattaLeseaaseTonje SivertsenJakob SæthreGro-Anita RoenKirsten LundStig THanne Kvernmo RyeAndreas HesselbergToveLogika