Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 11 til 20 av 32 sitater

"Sånn er det med overraskelser. De spretter opp av esker ingen er lært opp til å se."

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Leiligheten var en frisone, der kunne de tie i hjel hva som helst

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Og hva skjedde så? sa jeg
Jo, sa han, det ble ettermiddag og kveld og været skiftet og det ble sommer og så videre

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Bekkelaget og denne følelsen som dukker opp, fargen fiolett, himmelen, en slags fiolett deig som legger seg over henne og hun må puste rolig og dypt til fargen forsvinner....

Godt sagt! (0) Varsle Svar

smerte er som røyk, den antar enhver form, når inn overalt.

Godt sagt! (10) Varsle Svar

Sånn er det med overraskelser.
De spretter opp av esker ingen er lært opp til å se. Og etterpå, etterpå husker man bare opptakten, men til gjengjeld; med en skrekkelig, skjærende klarhet.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Jeg er faren, tenker faren. Det er alltid et forsprang. Men det samme tenker sønnen, som synes at forspranget nettopp består i å være sønn.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Når noe treffer deg hver dag, må du før eller siden slå tilbake, tenkte han etterpå.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Der foregående tiåret synes så fjernt fra det nye, fra det Amerika som nå er Amerika, det unge håpefulle Amerika som finnes før noen blåser hodet av John F. Kennedy og alt sammen begynner å mørkne.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Hvordan barndommer alltid er helt vanlige til man blir voksen og begynner å snakke med andre folk om barndommer. Først da oppdager man ting. Alt det merkelige. Først da ser man ting klart, og skjønner at man alltid så tingene klart.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Sist sett

ToveLinda NyrudHeidiTine VictoriaJulie StensethHelen SkogAndreas BokleserTone HTerje N AbuslandHilde Merete GjessingHenrik  Holtvedt AndersenKirsten LundBjørg L.Amanda AAvamgeGodemineReadninggirl30Lisbeth Marie UvaagAstrid Terese Bjorland SkjeggerudVannflaskePiippokattaTore HalsaKjell PTore OlsenCamillaSiw ThorbjørnsenReidun SvensliAnn ChristinLise MuntheDemeterBerit RAstrid SæverhagenHilde MjelvaConnieBjørn SturødTheaHarald KBeathe Solbergandreas h. o.