Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 8 av 8 sitater

Dødens makt er begrenset -
Den kan ikke utslette minnene
eller drepe kjærligheten
Den kan ikke ødelegge selv
den mest forslitte tro
Eller for bestandig uskadeliggjøre
det minste håp om gud
Den kan ikke gjennomsyre sjelen
og den kan ikke forskrøple ånden
Den bare atskiller oss for en tid
Det er den eneste makt døden
kan gjøre krav på
- INGENTING ANNET

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Av og til i livet dukket det opp folk som ikke kunne hjelpe deg med den byrden du bar på, men de kunne gjøre den litt lettere.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Vi vet alle sammen at Rachel er altfor ung til å kunne huske meg. En tåre rullet sakte nedover kinnet til Evelyn. Det er sant, mor. Hun er altfor ung. Men tingene mine vil ikke hjelpe henne med å gjøre henne levende. Jeg vil at hun skal få vite mer om hvordan jeg var, jeg vil at hun skal vite hvorfor jeg ble forelsket i faren hennes. Jeg vil at hun skal vite at jeg nesten begynte å gråte da jeg bar henne gjennom Fergunson`s supermarked og folk stoppet opp for å fortelle meg hvilket vakkert barn hun var. Og jeg vil at hun skal vite at jeg takket gud hver eneste dag for at han hadde gitt henne til meg. Det er slike ting jeg vil at Rachel skal få vite og på den måten holde meg levende for henne.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Livet forstås baklengs, men må leves forlengs. (Søren Kierkegaard)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Dette er en engelsk briapipe laget av Dunhill. Faren din ønsket seg alltid en slik. Jeg ville spare den til en spesielle anledning. Hun tok pipa fra meg. Vet du hva jeg tenkte på da jeg holdt faren din i hånden etter at han falt i koma etter hjerteattaket og lå for døden? jeg tenkte på den Dunhill - pipen som lå gjemt her oppe i den dumme kisten, Jeg vet ikke hvilken anledning jeg ventet på, sa hun lavt,, stemmen var nesten som hvisken, fordi hver dag med din far var en spesiell anledning. Hver eneste dag.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Alle som sier at livet er enkelt, bure få en skikkelig ørefik. De aner ikke hva de snakker om. Livet er ikke enkelt. Når du nesten begynner å forstå hva det dreier seg om, kjører de deg vekk i en begravelsesbil.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Kvinner ønsker seg ikke ting, Robert. De vil ha din oppmerksomhet. Barn ønsker seg ikke materielle goder. De kan bare leke med en ting av gangen. Hva de ønsker seg, er en far som gir dem oppmerksomhet og som holder rundt dem og som ler sammen med dem. Det er det eneste mennesket noensinne har ønsket seg siden tidenes morgen!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Noen mennesker lever sitt liv på en slik måte at de hele tiden overser de små miraklene som skjer hver eneste dag - disse små velsignelsene som Gud sender oss fra himmelen, de som får oss til å smile eller le eller gir oss klump i halsen, og som forsiktig drar oss litt nærmere ham.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

PiippokattaLinda NyrudLailaElla_BCarine OlsrødVibekeKirsten LundAkima MontgomeryHarald KHanne Kvernmo RyerubbelHilde Merete GjessingAstrid Terese Bjorland SkjeggerudInger-LiseJarmo LarsenTine SundalTor Arne DahlTor-Arne JensenTone NorenbergReadninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilsveinLisbeth Marie UvaagMorten MüllerVannflaskeBenedikteKarin  JensenAnn ChristinbandiniAnneWangEli HagelundSol Skipnesgretemor