Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 4 av 4 sitater

Nei, det er noe muffens med naturen, som vi mennesker jo også er en del av, selv om det ikke virker slik lenger.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Tidligere førte alle veier til Rom. Nå fører alle veier til bom. Og er det ikke bom på bom, så er det stillestående kø.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Penger er roten til alt ondt, sa folk før i tiden, og det syntes vi var noe ordentlig sludder, helt til vi en dag fant en hel femmer å kjøpe lakrisbåter for. Den gang kunne en få fire lakrisbåter for ti øre, så vi klarte ikke engang å regne ut hvor mange vi kunne kontrahere. Men det var mer enn nok til at vi fikk veldig tannverk, og måtte rotfylle. Og slik forsto vi at joda, penger var roten til alt vondt.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Til å være så musikalske er det rart at bergenserne har sløyfet bokstaven a i språket sitt, den er jo selveste utgangspunktet for musikk. Instrumenter stemmes etter en a. Summetonen er også en a, men ikke i Bergen, der er den en b, b for borgerlig. Bryggeriet derimot slutter på a, Hansa, det burde jo hett Hansen, og ikke er det lov å bruke ordet Hansa offentlig heller, for hvis bergensere ser det ordet, for eksempel på Brann stadion, da springer de øyeblikkelig hjem og drikker seg ihjel.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

TralteHanne Kvernmo RyeOleKirsten LundBeathe SolbergAlice NordliLene AndresenAmanda AJulie StensethSynnøve H HoelMarit AamdalMartinAkima MontgomeryMarit HåverstadAvamgeBertyKaramasov11Aud- HelenLinda NyrudChristoffer SmedaasGrete AastorpMarianne MIngeborg GHarald KPiippokattaTherese HolmSigrid NygaardBjørg RistvedtEgil StangelandPi_MesonStig TAneMarteLailaTine SundalTatiana WesserlingTove Obrestad WøienTor-Arne JensenMalinn Hjortland