Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 11 til 13 av 13 sitater

Jeg husker Sali fortalte det en gang, at da han først kom til Norge , så han ikke forskjell på kvinner og menn. Alle går i dongeri , sa han , og joggesko. Kvinnene klipper av seg håret. Vakkert er det ikke , hvorfor pynter de seg ikke mer.? jeg forklarte at det er klimaet som bestemmer hvordan vi går kledd . Norske kvinner kan ikke gå omkring i sari og sandaler , forklarte jeg. Du vet jo hvordan det er her om høsten og vinteren.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En gang , da jeg var barn, påsto en av guttene i klassen , i en skadefro og skrålende tone at , at jeg lignet på ei gjedde. Det skyldes vel at jeg er en smule underbitt, og har skjeve, spisse tenner, som en rovfisk.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
  • Hva slags forhold har du til døden, da, Riktor. Kan du si litt om det?

  • Jeg er smertelig klar over den, sa jeg, og jeg ser at det hender med andre. Men jeg håper det ikke hender med meg.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Sist sett

Jarmo LarsenTine SundalTor Arne DahlPiippokattaTor-Arne JensenTone NorenbergReadninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilsveinLisbeth Marie UvaagMorten MüllerVannflaskeBenedikteKarin  JensenAnn ChristinbandiniAnneWangEli HagelundSol SkipnesgretemorStine SevilhaugHeidi LIngunn SPer LundStig TAnitaIreneleserHarald KTone SundlandHilde H HelsethIngvild RosslundHanne Kvernmo RyeJulie Stenseth