Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 3 av 3 sitater

Vi søkte alle utenfor oss selv etter våre manglende deler - og vi så alle i feil retning. Istedenfor å finne oss selv, hadde vi mistet følelsen av selvet.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Men forførelse er en mørkets kunst. Dens hemmeligheter har en pris, og den betalte vi, alle sammen, enten med forstand, skole, arbeid, tid, penger, helse, moral eller tap av selvet. Vi var kanskje supermenn på klubbene, men innvendig råtnet vi.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Men det gjenstod fortsatt ett problem jeg ikke klarte å løse. Selv om en åpner, en neg, og en demonstrasjon av høyere verdier var nok til å skaffe telefonnummeret til hvem som helst, ante jeg ikke hva jeg skulle gjøre med det. det var det ingen som hadde lært meg.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Alice NordliPer Åge SerigstadsiljehusmorLene Nordahlingar hTone Maria JonassenSigrid Blytt TøsdalLars Johann MiljeAnita NessBeathe SolbergDemeterBerit RKirsten LundAnn ChristinSynnøve H HoelCamillaMarit AamdallittymseIngebjørgDaffy EnglundFiolIngeborg GElisabeth SveeLilleviHeidiEirin EftevandKjell PHarald KAnette SFlettietteMonica CarlsenMads Leonard HolvikEgil StangelandPiippokattaMarenMarianne AugustaritaolineIngvild SRufsetufsaJanne Kristin Høyland