Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 4 av 4 sitater

Det mest verdifulle denne mannen [Assange] kan tilby oss er sin tro på sannheten.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Å gå imot konspirasjoner betyr å starte en krig mot hemmelighold og utrettelig svekke dårlige styresett, regjeringer eller institusjoner.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Hvorfor har hackere alltid blitt sett på som kriminelle? Hacker-etikken er ganske tydelig: kunnskap og forbedring. Det er sant at ingen ber dem om å gjøre noe, og likevel fikler de med software som ikke tilhører dem. Ulovligheten er bare tilstede fordi systemet er gjemt.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Hans [Assange] moralske forsvar for å bryte seg inn i datasystemer var: "Jeg gjør ingen skade, så hva er galt?" Men det er som om en tyv skulle si: "Jeg skal bare gå gjennom huset ditt, men jeg skal ikke røre noe" Det var bare ikke holdbart.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Per Åge SerigstadSilje-Vera Wiik ValeCecilie69Amanda AKjersti SK. H.Heidi HoltanLailaBrit HonningsvågHarald AndersenRuneEvaBookiacLesevimsaLisbeth Kingsrud KvistenPirelliNorahPiippokattaTurid KjendlieIna Elisabeth Bøgh VigreMonika SvarstadAnneTorill RevheimIngunn SBeathe SolbergKirsten LundGrofornixHarald KAstrid Terese Bjorland SkjeggerudBenedikteSynnøve H HoelDemeterTor Arne DahlJulie StensethÅsmund ÅdnøyLinda NyrudTrude JensenTanteMamieDaffy Englund