Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 11 til 20 av 44 sitater

Jeg hadde møtt folk som kjedet vettet av meg fordi de virket tømt for enhver indre konflikt og overveielse (de SELVTILFREDS STUPIDE) og andre som - til tross for eventuell indre evne til kompliserte erkjennelser - levde i en ugjennomtrengelig eske, uimottagelige for dialog (de INTELLIGENTE MEN DØDE).

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Jeg bemerket at Hollywood-filmene i våre dager lages utelukkende med tanke på fjortenårige gutter, et publikum med begrenset raffinement, noe som hadde tømt filmene for det fjerneste håp om spenstig dialog. Fising, spy og sæd var kommet i stedet.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Tap.
Et kjent fravær.
Visste du det ikke,
ville det være ingenting,
hvilket det selvsagt er,
et ingenting av et annet slag,
så tydelig merkbart som en blemme,
men også en uro
i hjerte- og lungeregionen,
en tomhet med et navn: Du.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Bortsett fra fordomsfullhet er det ingen følelse som nektes uttrykk i kunsten og ingen historie som ikke kan fortelles. Fortryllelsen ligger i følelsen og i fortellingen, det er det hele.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Det finnes tragedier og det finnes komedier, ikke sant? Og de er ofte mer like enn de er forskjellige, omtrent som menn og kvinner, spør du meg. En komedie krever at man stopper historien i nøyaktig det rette øyeblikket.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

"Å bli gammel er ikke så galt. Det eneste problemet er at kroppen svikter."

Godt sagt! (12) Varsle Svar

Bare de gamle kan vite hvor kort livet er .

Godt sagt! (11) Varsle Svar

Jeg er ikke gal lenger. Jeg er såret.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

"Enkelte av oss er skjebnebestemt til å leve i en kasse vi bare midlertidig slipper ut av. Vi med en forbannet sjel, med vrange følelser, med blokkert hjerte og innestengte tanker, vi som lengter etter å sprenge oss ut, flomme frem i en rivende strøm av vrede eller fryd eller selv galskap, men vi kommer ikke noe sted, ingensteds i verden, for ingen vil ha oss som vi er, og vi kan ikke gjøre annet enn å hengi oss til sublimasjoners hemmelige fornøyelsen, en setninga bue, et rims kyss, bildet som trer frem på papir eller lerret........."

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Lots of women reads fiction. Most men don't. Women read fiction written by women and by men. Most men don't. If a man opens a novel, he likes to have a masculine name on the cover; it's reassuring somehow. You never know what might happen to that external genitalia if you immerse yourself in imaginary doings concocted by someone without the goods on the outside.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Akima MontgomeryMads Leonard HolvikIngunn SSigrid Blytt TøsdalMarianne  SkageRandiKirsten LundTrude JensenGitte FurusethTone SundlandJon Torger Hetland SalteAlice NordliIngvild SMonica CarlsenChristoffer SmedaasRoger MartinsenTove Obrestad WøienBjørg Marit TinholtkntschjrldHanne Kvernmo RyeLene AndresenLeseaaseSissel ElisabethTurid KjendliemgeelmeKjerstiFindusGrete AastorpBerit RStine SevilhaugTherese HolmBeathe SolbergHarald KPrunellaLailaHelena ETine SundalEli Hagelundritaoline