Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 9 av 9 sitater

Jeg gir blaffen i hva som angivelig skal ha blitt lovt til en sandalskodd tulling som ikke kan gjøre annet krav på berømmelse enn at han var villig til å skjære strupen over på sin egen sønn på grunn av en tåpelig idé.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Han kommer med sholemen (pistol) fremme, og den streber som en kompassnål etter Alter Litvaks magnetiske nordpol.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

"Det begynte å bli mørkt. Hva faen tror dere? Klart de ikke så oss. Vi er indianere, for svarte.(...)"

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Et sted mister han fotfestet og sklir, og hælene skjærer tre meter lange render i søla, og det ender med at han ramler på baken. Han er for overtroisk til ikke å se dette som et ondt varsel, men når man er pessimist, er jo alle varsler onde.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hver generasjon mister den messias de ikke har gjort seg fortjent til.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

"Men si meg - jeg er bare nysgjerrig - går du virkelig omkring og venter på Messias?"
Berko trekker på skuldrene, er ikke interessert i spørsmålet, går bare med blikket festet på sporene etter de svarte kalosjenen i snøen. "Det er Messias," sier han. "Hva annet kan vi gjøre enn å vente?"

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Mindre enn en time til det blir mørkt, og snøen som faller er lik biter av knust dagslys.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Brennan hadde studert tysk på college og hadde lært sin jiddisch av en pompøs gammel tysker på instituttet, og han snakker , som noen en gang påpekte, "som en pølseoppskrift med fotnoter".

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Fra skjegget, armhulene, pusten og huden plukker vinden opp en fyldig eim av gammel tobakk og våt flanell og svetten til en uteligger.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Astrid Terese Bjorland SkjeggerudGro-Anita RoenAnne Berit GrønbechStig THarald KHanne Kvernmo RyeAndreas HesselbergToveBjørn SturødCathrine PedersenLogikaPiippokattaKaramasov11Agnete M. HafskjoldAkima MontgomeryTine SundalalpakkaAnniken LHeidi BHilde VrangsagenBeathe SolbergAnn ChristinSilje-Vera Wiik ValeHilde H HelsethBente NogvaKari FredriksenKirsten LundFindusHanne Cathrine AasMonica CarlsenSynnøve H HoelSiriLars Johann MiljeHildaDaffy EnglundmgeMarit HåverstadRune U. FurbergMarianne MChristofer Gabrielsen