Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 4 av 4 sitater

"Det må ha vært utrolig intenst i den perioden, hva?" Rolf trakk inn magen mens han snakket, men han gikk for langt. Beltet rundt vikingskjorten ramlet i bakken, og da Hanne Krogh bøyde seg ned og ga det tilbake til ham, kom hendene deres borti hverandre. Det sendte ilinger helt ned i lysken hans.
"Jo det var jo det, ja. Mye oppstyr, alle ville ha oss til å stille opp på alt mulig rart." Elisabeth Andreassen smilte til ham. "Men det var jo ikke slik som i dag. Med det råkjøret som Aleksander Rybak har vært igjennom, for eksempel."
Rolf nikket. "Jeg skjønner. Men det må ha vært et voldsomt press. Og i alt virvaret, da det kun var dere to alene, dere to mot resten av verden, slitne og ensomme etter talkshow på talkshow, på små hotellrom rundt om i hele Europa ..."
Hanne Krogh rettet på armbåndet sitt. "Jo da, men vi hadde jo folk rundt oss som ..."
Rolf avbrøt henne. "Ja, men det jeg lurer på er om dere, utslitte og sårbare om kvelden i de små hotellrommene, noensinne fant trøst i hverandre? Om du skjønner hva jeg mener?" Han så dem for seg, og lagret bildet i hodet til senere bruk. "For det ville være helt naturlig, i så fall. Ville vært rart om dere ikke gjorde det, egentlig."
Hanne Krogh nikket. "Klart vi gjorde det. Vi var jo gode venninner, og når en av oss var lei seg, trøstet vi hverandre selvfølgelig."
Rolf nikket ivrig. "Jo, jo, men det jeg mener er om dere ..."
"Heisann." Stavros kom inn fra siden. Han hadde fanget opp samtalen, og hoppet inn for å stoppe Rolf. "Lenge siden sist, Hanne!"

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Delta aldri i en stirrekonkurranse med en død torsk, du taper hver gang. Det sa alltid moren min.

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Kvinnen bak ham ristet sakte på hodet. "Permanent på øyenbryn? Aldri vært gjort før, så vidt jeg vet."
"Da kan jo du bli den første. Du kommer til å skape øyenbryn-historie. Eller permanent-historie." Stavros snudde seg mot damen i trommelen. Hun stirret på ham. "Ja, det er meg. Stavros Grindheim. Fra The Vikings."

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Så hadde han forsøkt å få de andre i bandet med på å lage en YouTube-video, der de skulle "gjenerobre Irland" i vikingdrakter. Stavros mente at siden den internasjonale finalen skulle avvikles der, kunne en slik video skape blest hvis den var en smule provoserende. Så han kontaktet Norsk Interesseforening for Kortvokste for å spørre om noen av medlemmene kunne tenke seg å stille opp i en video der de skulle hugges ned av vikinger, ikledd grønne alvekostymer med små irske flagg i hånden. Siden de ikke hadde råd til å fly bandet og femten kortvokste til Irland, var planen å filme på Huk, der de skulle storme opp på stranden med sverdene hevet. Men responsen fra formannen i Norsk Interesseforening for Kortvokste var ikke oppmuntrende, og Stavros regnet nå med at stemmene fra Norges kortvokste i delfinalen var så godt som tapt.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Trude JensenkntschjrldHanne Kvernmo RyeLene AndresenLeseaaseTove Obrestad WøienSissel ElisabethTurid KjendlieIngvild SmgeChristoffer SmedaaselmeKjerstiFindusGrete AastorpBerit RStine SevilhaugTherese HolmBeathe SolbergHarald KMads Leonard HolvikKirsten LundPrunellaLailaIngunn SHelena ETine SundalEli Hagelundritaolineingar hKarin BergLars Johann MiljeJarmo LarsenBjørg  FrøysaaEllen E. MartolPer Åge SerigstadSilje-Vera Wiik ValeCecilie69Amanda AKjersti S