Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 4 av 4 sitater

Jeg tror, som Richard, at det er viktig å møte denne lengselen. Snakk med hverandre, rekk hverandre de brokkene av tro og håp som vi har samlet, gå med hverandre inntil "vegger og tak er beseiret", for å bruke Werner Aspenströms ord.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det viktigste man har med seg i livet - de viktigste kunnskapene - er ytterst sjelden frukten av lange tankerekker og diskusjoner. De bare plutselig er der.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Så er det de samtalene som skjærer igjennom alle skiktene og lagene.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det avgjørende er altså å øve opp sin evne til å utkrystallisere og følge den dypeste lengselen man bærer med seg. I den kampen har mennesket støtte fra hele universet.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

PiippokattaStig TAneHarald KSynnøve H HoelMarteLailaTine SundalTatiana WesserlingTove Obrestad WøienTor-Arne JensenMalinn HjortlandJoakimIngridLabbelineBenteTheaElisabeth SveeDinaAkima MontgomeryMads Leonard HolvikIngunn SSigrid Blytt TøsdalMarianne  SkageRandiKirsten LundTrude JensenGitte FurusethTone SundlandJon Torger Hetland SalteAlice NordliIngvild SMonica CarlsenChristoffer SmedaasRoger MartinsenBjørg Marit TinholtkntschjrldHanne Kvernmo RyeLene AndresenLeseaase