Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 5 av 5 sitater

  • Marie, tenk deg at to brannmenn går inn i en skog for å slokke en brann. Etterpå, når de kommer ut av skogen igjen, kommer de til en bekk. Den ene av dem har ansiktet dekket av sot, mens den andre er aldeles ren og plettfri. Spørsmålet er: Hvem av dem kommer til å vaske ansiktet?
  • Det er et dumt spørsmål, det er klart at det er han med sot i ansiktet.
  • Feil. Han med det skitne ansiktet ser på den andre og tror han ser likedan ut, og omvendt: Han med det rene ansiktet ser at arbeidskameraten har sot overalt, og sier til seg selv: Jeg er sikkert også skitten, jeg må vaske meg.
Godt sagt! (2) Varsle Svar

Underveis må jeg gjennom strømmer, vinder og stormer, men jeg ror utslitt videre, fullt klar over at jeg har drevet av fra kursen, og at øya jeg hadde som mål, ikke lenger er å se i horisonten. Likevel kan jeg ikke vende tilbake, på en eller annen måte må jeg komme meg videre, ellers kommer jeg til å gå fortapt midt ute på det store havet.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Historien endres når vi klarer å utnytte kjærlighetens energi på samme måte som vi utnytter energien i vinden, havet og atomet.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

For øyeblikket lider jeg på grunn av kjærligheten.Det er kanskje ikke annet enn en nedstigning til helvete - det kan også vise seg å være en åpenbaring.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Gud spiller ikke terning med universet - alt henger sammen med alt, og alt har en mening.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Egil StangelandHarald KReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangStig TAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaKirsten LundJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieNerakntschjrldMarit HøvdeTurid KjendlieVioleta JakobsensomniferumRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt Tøsdal