Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 4 av 4 sitater

Å føle takknemlighet er et valg vi gjør, og for mange av oss kreves det temmelig stor innsats for å holde takknemligheten ved like.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Takknemlighet er uten sammenlikning den beste medisinen mot selvmedlidenhet.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En altfor lav selvfølelse følges dessverre ofte av hovmod. Hvis jeg ikke setter pris på meg selv og ikke føler at jeg holder mål, så kommer jeg til å lete etter feil også hos andre mennesker. Ikke fordi jeg er blitt en ondskapsfull person, men fordi vi mennesker søker overlevelse. Riktig lav selvfølelse glir til slutt over i selvforakt, som til syvende og sist kan tilintetgjøre selv den sterkeste selvoppholdelsesdrift.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Vi har ikke alltid innflytelse på det som hender oss, men vi har alltid makten til å bestemme hvordan vi skal takle det følelsesmessig.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Sist sett

FarfalleAnne-Stine Ruud HusevågSilje-Vera Wiik ValeFriskusenHilde H HelsethEgil StangelandNicolai Alexander StyveelmeRufsetufsaHanne Kvernmo RyeJenny Dahl BakkenErlend Rødal VikhagenJakob Lund KlausenPirelliFindusVannflaskeBerit B LieHilde Merete GjessingNina M. Haugan FinnsonMcHempettAkima MontgomeryHarald KDanielDemeterTove Obrestad WøienJoakimKirsten LundChristoffer SmedaasKjell F TislevollKuboaaEileen BørresenmgeHeidiTonesen81Marianne  SkageIngunnJMads Leonard HolvikElinBeMalinMarianne Augusta