Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 10 av 10 sitater

Marshmallow-planens fem trinn 1.Hva må du forandre? 2.Hva er dine styrker og svakheter? 3.Hva er dine hovedmål? 4.Hva er din plan? 5.Hva vil du gjøre for å sette planen ut i livet?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Som kultur, både på individ- og organisasjonsplan, setter vi kontinuerlig profitt i fokus. Det vi trenger er å omfordele prioriteringene våre. Du gjør millioner av valg gjennom livet, og hvert av disse vil avgjøre hvem du er, hva du gjør og hva du blir eller får.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nå som jeg har et mål og gjør noe med det, bryr jeg meg ikke om hvis. Jeg tenker på hvordan og når.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sønn, på sytten år har jeg ikke klart å bygge opp tillit til deg. Jeg må være en meget dårlig far. Derfor skal jeg gå hjem for å tenke over hvordan jeg kan bli en bedre foreldrer, og jeg ber deg nå om unnskyldning for at jeg har vært en så dårlig far for deg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sir Francis Bacon sa: "Kunnskap er makt." Det er sant nok, men han glemte at det ordet som gjør setningen idiotsikker. "Anvendt kunnskap er makt." Hvis du vet, men ikke gjør, vet du ikke. Så enkelt er det.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

For å få det du vil ha av andre mennesker, må du gi dem lyst til å hjelpe deg, og de må stole på deg.

Den beste metoden for å få folk til gjøre som du vil, er å påvirke dem

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Folk med suksess bryter ikke løftene sine

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Suksess er ikke avhengig av din fortid eller nåtid. Suksess begynner når du er villig til å gjøre det de som ikke har suksess, ikke er villige til å gjøre.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Hver morgen i Afrika er det en gasell som våkner. Den vet at den må løpe fortere enn den raskeste løven, ellers vil den bli drept. Hver morgen er det en løve som våkner. Den vet at den må løpe fortere enn den langsomste gasellen, ellers vil den sulte i hjel. Det spiller ingen rolle om du er løve eller gasell. NÅR SOLEN STÅR OPP, ER DET BEST DU LØPER.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Du kan ikke spare en marshmallow du allerede har spist.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundMalinn HjortlandIngunn SAstrid SæverhagenTanteMamieEli HagelundTonjeHarald KNorahTheacathyPiippokattaalpakkaHilde Merete GjessingAstrid Terese Bjorland SkjeggerudJBEivind  VaksvikAndreas HesselbergStig TSissel ElisabethBeathe SolbergLailaNtotheaSynnøve H HoelIngrid HilmerBeate KristinAgnete M. HafskjoldTor-Arne JensenHarald AndersenTine Sundalanniken sandvikBirkaHildeAnniken RøilHanne Kvernmo RyesomniferumSt. YngheadBente L.Egil StangelandKristine Louise