Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 5 av 5 sitater

Alt som er trist, leit og ugreit i livet ditt, kan enkelt løses ved at du kjøper et eller annet produkt. Og dersom produktet ikke virker, kan du ta deg faen på at en ny og forbedret utgave er like rundt hjørnet.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg er ikke interresert i realiteter. Virkeligheten er oppskrytt, og de fleste mennesker er dørgende kjedelige individer som har det med å fortelle lange historer helt blottet for poeng.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Telefoner burde strengt tatt kommet med alkolås, og det burde verken være mulig å ringe eller besvare telefonen med promille høyere enn 0,2.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

For en tid siden kom Menneskerettighetsdomstolen i Strasbourg med et forbud mot å fotografere kjendiser i private sammenheng. Dersom vi også kunne fått et forbud mot å skrive total svada, ville vi snart vært i mål.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Dersom du er glad i å reise til fremmede land, kan du bli sjømannsprest, og dersom du liker å se andre reise til fremmede land, kan du bli flyplassprest. Dersom du ikke kan fordra at folk reiser noe som helst sted, kan du bli fengselsprest, dersom du har sansen for frisk luft og lange gåturer, kan du bli gateprest, og dersom du er maktsyk, kan du bli statsminister.

Godt sagt! (13) Varsle Svar

Sist sett

Violeta JakobsenHarald KsomniferumPiippokattaStig TKirsten LundRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasKatrinGVibekeAvaCarine OlsrødReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienNinaMaiken