Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 2 av 2 sitater

[...] det å lese litteratur er viktig fordi det gjør at leseren forstår både seg selv og verden bedre. Det er rett og slett en måte å forstå på. På den ene siden gir litteraturen oss bilder av verden, og ikke minst av mennesker i verden, noe som gjør verden mer begripelig. På den andre siden gir den oss et redskap som hjelper oss til å tenke. Den gir oss språk og en måte å strukturere ting, tanker og hendelser på.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Straks en leser ytrer seg om lesingen sin til andre lesere, oppstår det et nytt fellesskap som gjør den litterære forestillingsverdenen til noe disse leserne har sammen. Akkurat her ligger selve grobunnen for den litterære fagligheten vi som litteraturlærere ønsker å dyrke hos elevene våre.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundToveLinda NyrudHeidiTine VictoriaJulie StensethHelen SkogAndreas BokleserTone HTerje N AbuslandHilde Merete GjessingHenrik  Holtvedt AndersenBjørg L.Amanda AAvamgeGodemineReadninggirl30Lisbeth Marie UvaagAstrid Terese Bjorland SkjeggerudVannflaskePiippokattaTore HalsaKjell PTore OlsenCamillaSiw ThorbjørnsenReidun SvensliAnn ChristinLise MuntheDemeterBerit RAstrid SæverhagenHilde MjelvaConnieBjørn SturødTheaHarald KBeathe Solbergandreas h. o.