Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 11 til 19 av 19 sitater

De var syttitre og åttitre og skal begynne livet på nytt. De har litt ved, noen tusenlapper og en gammel sykkel. Det er alt.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Denne gangen klarte hun ikke å få fram et svar, hun bare smilte. Det var et stort, varmt smil som bare hun kunne gi ham, og som bare han kunne ta imot.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Hun så at han smilte, og det var bare hun i denne verden som kunne ta imot dette smilet.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg hadde løyet for ham, det siste jeg gjorde var å lyve for faren min, og løgnen hadde gitt ham ro. Slik var det.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Lørdag, 5. februar 2003 Ein liten fugl eg aldri har sett før. Han sat der eit bel mellom dei andre. Utpå dagen var han vekk.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En bok hadde fått meg til å gråte.
Det var uhørt. Jeg skammet meg i lang tid etterpå. Jeg kunne ikke fortelle det til en levende sjel, men jeg lurte selvsagt på om det samme hadde skjedd med pappa, og at det var derfor han ville ha meg til å lese den.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Jeg leste med en iver og grådighet som ingen forsto, kanskje ikke engang jeg selv. Det var bøker som fikk meg til å drømme. Det var bøker som langsomt gjorde noe med meg, som fikk meg til å ønske meg bort.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Når vinden sto fra nordøst, pleide døra til biblioteket å blåse opp. Vinden presset den opp på gløtt, og det hendte flere ganger mens jeg var der og gikk alene mellom hyllene. Jeg husker den helt særegne lyden av vinden gjennom dørsprekken, det ulte og jamret, og jeg glemmer det aldri. Når det blåser, tenker jeg på bøker.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Hvem er det vi ser når vi ser oss selv?

Godt sagt! (19) Varsle Svar

Sist sett

Heidi HoltanChristofer GabrielsenKirsten LundHarald KSilje-Vera Wiik ValeNora FjellimgeSigrid NygaardHanneEllen E. MartolHanne Kvernmo RyeDemeterBjørn SturødSynnøve H HoelPiippokattaLinda NyrudLailaElla_BCarine OlsrødVibekeAkima MontgomeryrubbelHilde Merete GjessingAstrid Terese Bjorland SkjeggerudInger-LiseJarmo LarsenTine SundalTor Arne DahlTor-Arne JensenTone NorenbergReadninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilsvein