Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 11 til 16 av 16 sitater

Han trengte sterke opplevelser når det gjaldt kjærlighet, arbeidet, i nesten alt han gjorde i livet sitt. Og slik trosset han en av de viktigste naturlovene: all bevegelse har behov for hvile innimellom.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Og sjelen min - det virker som om sjelen min bruker øynene mine for å berøre disse tingene!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

The planet set aside certain places for itself. It tells us to go away. In those places, without the millions of life forms that walk on it's surface, the earth is able to be alone. She also needs her solitude, for she needs to understand herself.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det var forelskelse: å skape et fantasibildet av noen, uten å fortelle den andre hva fantasien gikk ut på.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

I henhold til tradisjonen skal en ny krig begynne nå. En enda mer avansert krig, som ingen kommer til å overleve - for det er gjennom kamp og strid at menneskets vekst vil bli fullbyrdet. Vi kommer til å se de to armeene - på den ene siden står de som fremdeles har tro på mennesket, som har tro på menneskets skulte krefter, og som vet at det neste skrittet vårt innebærer vekst av individuelle evner og anlegg. På den andre siden står de som benekter fremtiden, de som tror at livet har en materiell slutt, og - dessverre - de som, til tross for at de har tro, mener at de har oppdaget veien til opplysning og ønsker å tvinge andre til å følge den sammen med dem.

Det er derfor englene er kommet tilbake. Og vi må lytte til dem, for englene er de eneste som kan vise oss veien - og ingen andre. (....)Vi er ansvarlige for alt som skjer i denne verden. Vi er lysets krigere. Med kjærlighet og viljesstyrke kan vi endre skjebnen vår, og skjebnen til mange andre.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

'What do you see in that immense sky?' J. asked. 'Clouds.' 'No,' J. said. 'You see the soul of the rivers. Rivers thath have just been reborn in the sea. They will rise to the sky, and remain there until, for whatever reason, they once again become rain and fall to earth.'

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Tine SundalBård StøreTonesen81PiippokattaDemeterVannflaskeBjørg RistvedtVanja SolemdalPirelliNikkaBjørg Marit TinholtEmil ChristiansenKjersti SAvaVibekeReidun SvensliPer Åge SerigstadBertyGrete AastorpStig Tchrister hafsten thorsengHeidi LIngunnAmanda AKserinaEllen E. MartolAkima MontgomeryRoger MartinsenKirsten LundHarald KLene AndresenEvaSynnøve H HoelTonjeRisRosOgKlagingJohn LarsenTheaAnn ChristinRandiAgretemor