Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 10 av 15 sitater

Finally, he can se me for who I really am. Violent. Distrustful. Manipulative. Deadly.
And I hate him for it.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

"Good shot," says Gale.
"I wasn't even aiming for that one," I mutter.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Død, men uten å få lov til å dø. I live, men så godt som død. Så alene at hvem som helst, hva som helst, uansett hvor motbydelig, ville bli ønsket velkommen.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det jeg trenger for å overleve er ikke Storms ild, som næres av raseri og hat. Jeg har mer enn nok ild selv. Det jeg trenger er løvetannen om våren. Den sterke, gule fargen som betyr gjenfødsel i stedet for ødeleggelse. Løftet om at livet kan gå videre, uansett hvor tunge tapene våre er. At det kan bli bra igjen. Og det er det bare Peeta som kan gi meg.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

That what I need to survive is not Gale`s fire, kindled with rage and hatred. I have plenty of fire myself. What I need is the dandelion in the spring. The bright yellow that means rebirth instead of destruction. The promise that life can go on, no matter how bad our losses. That it can be good again. And only Peeta can give me that.

So after, when he whispers, "You love me. Real or not real?" I tell him, "Real".

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ordene mine blir hengende i luften. Jeg kikker opp i håp om å se dem fange opp tegn på forsoning i mengden. I stedet ser jeg meg selv bli skutt på TV.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Oppriktig talt er ikke forfedrene våre så mye å skryte av. Bare se på den verdenen de har etterlatt oss, med kriger og en ødelagt planet. De brydde seg opplagt ikke om hva som ville skje med menneskene som kom etter dem. Men ideen om en republikk høres ut som en forbedring i forhold til den nåværende regjeringen.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Oppriktig talt er ikke forfedrene våre så mye å skryte av. Bare se på den verdenen de har etterlatt oss, med kriger og en ødelagt planet. De brydde seg opplagt ikke om hva som ville skje med menneskene som kom etter dem.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Det tar ti ganger så lang tid å bygge seg opp igjen som å bryte sammen.

Godt sagt! (15) Varsle Svar

"De leker i Enga. Den dansende jenta med det mørke håret og de blå øynene. Den lille gutten med lyse krøller og grå øyne, som strever med å holde tritt med henne på de lubne bena sine."

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Turid KjendlieHanne Kvernmo RyeIngeborg GHeidi LTorJulie StensethLiljaTanteMamieJBReadninggirl30Tor-Arne JensenEgil StangelandHilde VrangsagenMarteHarald KIngunn SgretemorSol SkipnesTheaBenedicteBeathe SolbergIreneleserStig TKirsten LundNina J.B.PiippokattaGrete AastorpTone HHeidiRandiHeidi HoltanMorten JensenVibekeAud Merete RambølRoger MartinsenAmanda ASynnøve H HoelEllen E. MartolAnne-Stine Ruud Husevågtuhamre