Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 11 til 17 av 17 sitater

Det er ikke bare vår innstilling til andre mennesker som viser hva som er våre dypeste verdier og høyeste prioriteringer i livet. Det gjelder også vårt forhold til alt annet som lever. Jeg tror det som former alt liv er viktigere enn det som skiller.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Den andres sinn, sier Spinoza, vinnes ikke med våpen, men ved kjærlighet og generøsitet.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Onde tanker kan vi ikke unngå, men vi kan unngå at de bygger rede i våre hoder.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Hver enkelt av oss, sammenliknet med hva vi kan kalle et gjennomsnittlig levende vesen, som en meitemark eller flue, befinner seg i utrustning og genialitet meget nær nivået til en Leonardo da Vinci eller Albert Einstein. Og det har tatt hundrevis og atter hundrevis millioner av år å skape noe så talentfullt og med så ufattelig store muligheter - som deg !

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En viktig utfordring når vi står overfor kritiske veivalg, er å lytte til fornuft og følelse på samme tid. En annen utfordring er å endre negative følelser i positiv retning, til bedre livskvalitet og oppriktig glede.

Godt sagt! (9) Varsle Svar

Hjerte har sin egen forstand som fornuften ikke forstår, enten følger du hjertet fullt og helt ,eller følge forstanden .

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Alt er tenkelig, alt kan skje. Fremtiden er så åpen at det er verken ønskelig eller mulig å lage seg en ferdigspikret livsfilosofi. Da vil vi stagnere. Filosofien begynner med undring og slutter med undring- dyp undring. Derfor bør vi betrakte livet og tilværelsen som en strøm. Og det er følelsene som setter et liv i bevegelse. Følelsene aktiverer deg underveis i livet og motiverer til handlinger og holdningsendringer.

Godt sagt! (11) Varsle Svar

Sist sett

Julie StensethÅsmund ÅdnøyLinda NyrudHeidi HoltanTrude JensenTanteMamieDaffy EnglundLailaEllen E. MartolRoger MartinsenTine SundalToveInger-LisePerSpelemannTorill RevheimReadninggirl30Fride LindsethTor-Arne JensenTorJBBjørg RistvedtHarald KChristofer GabrielsenKirsten LundSilje-Vera Wiik ValeNora FjellimgeSigrid NygaardHanneHanne Kvernmo RyeDemeterBjørn SturødSynnøve H HoelPiippokattaElla_BCarine OlsrødVibekeAkima MontgomeryrubbelHilde Merete Gjessing